وبتر، بندگان، پیامبر اکرم (ص)، سودمندتر/معجزه ذهن برای رسیدن به خواسته ها و آرزو ها/انسان ها دارای د


 محبوبتر، بندگان، پیامبر اکرم (ص)، سودمندتر، بندگان، پیامبر اکرم (ص)، سودمندتر/معجزه ذهن برای رسیدن به خواسته ها و آرزو ها/انسان ها دارای دو ضمیر هستند 1)ضمیر خودآگاه 2)ضمیر ناخودآگاه/دعا و توسل و زیارت/راه رسیدن به حاجاتمان/راه رسیدن به حاجاتمان/راه های دینی رسیدن به جاجت عبارت است از توسل/نماز، دعا، جانماز، حاجت7- ذکر/راه رسیدن به آرزوها (الوسائل الی المسائل)اسم اعظم خدا-اجابت خواسته‏ها-دعاي رسيدن به حاجات  عوامل تضعیف دین / نظر مراجع تقلید درباره استخاره برای ازدواج/ملاک های مشورت/دستورالعمل آیت الله وحید خراسانی/ گشایش بخت و ازدواج/...
 محبوبتر، بندگان، پیامبر اکرم (ص)، سودمندتر
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:
از جمله بندگان آن کس پیش خدا محبوبتر است که برای بندگان سودمندتر است.نهج الفصاحه ص15 ح 86...
دعایی از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها جهت اصلاح امور
از جمله دعاهای آن حضرت این است:
 
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ یا حَیُّ یا قَیُّومُ بِرَحْمَتِکَ اَسْتَغِیثُ فَاَغِثْنِی وَ لا تَکِلْنِی اِلی نَفْسِی طَرْفَةَ عَیْنِ وَاَصْلِحْ لِی شَأنِی کُلَّه
 
معجزه ذهن برای رسیدن به خواسته ها و آرزو ها
شما برای رسیدن به خواسته ها و در کل آرزوهایتان چه کرده اید؟ آیا همه را دست شانس و تقدیر سپرده اید؟ و معتقدید که تمام زندگی به این دو ختم می شود؛ در اینجا ما به باطل بودن این نظریه می پردازیم و معتقدیم که شانش یا تقدیر اصلا وجود ندارد بلکه این باور ماست که خود را در قالب شانس و تقدیر ظاهر می کند . با خواندن متن زیر می توانید قدمی بزرگ و تحول کلی در طرزفکر و شناختن راه رسیدن به خواسته ها و آرزو هایتان بردارید.
 
انسان ها دارای دو ضمیر هستند 1)ضمیر خودآگاه 2)ضمیر ناخودآگاه
 
ضمیر خودآگاه همان تفکر و تعقل و تصمیم گیری، تجزیه و تحلیل مسائل روزمره است و این ضمیر هنگام بیداری و هوشیاری فرد فعال است.
 
ضمیر ناخودآگاه برخلاف ضمیرخودآگاه همیشه فعال است و عامل تمام بدبختی ها بدشانسی ها ، موفقیت ها و خوش شانسی و مسئول بیشتر اتفاقات زندگی ماست.
 
شکست در زندگی دلیل وجود باورها و مسائل منفی در ناخودآگاه است.ضمیر ناخودآگاه مسبب تمام عادات مثبت و منفی انسان است. هر کاری که مدتی تکرار شود در ناخودآگاه ضبط شده و عادت رفتاری می شود.
 
ضمیر ناخودآگاه فقط برنامه هایی را اجرا می کند که به آن داده می شود حتی اگر به ضرر فرد باشد اگر خودتان برنامه ریزی نکنید دیگران یا محیط برای شما برنامه ریزی می کنند.پیام هایی که به ضمیر ناخودآگاه وارد می شود بی چون و چرا پذیرفته و اجرا می کند حتی اگر پیام دروغ ، غیرمنطقی و یا غیر علمی باشد.
 
یکی از خواص انرژی در جهان این است که انرژی های مشابه خود را جذب می کند، به همین دلیل است که به هرچیزی که می اندیشید پس از مدتی شاهد جذب خودش یا چیزی که به آن ارتباط دارد خواهید بود.
 
زندگی انسان تماما قانون و حکم است و تصادف ، شانس و تقدیر وجود ندارد؛ ذهن انسان مانند آهنرباست به هرچیزی که فکر می کند همان یا مشابه آن را جذب می کند حتی اگر از آن خوشش نیایید.اگر مدام به مشکلات مالی فکر کنید هر روز مقروض تر می شوید و احتمالا با خود می گویید روزی از این خانه رفته است.
 
ضمیر ناخودآگاه قدرت تشخیص خوب و بد را ندارد و این کار وظیفه ضمیر خودآگاه است ضمیر ناخودآگاه تمام پیام ها را چشم بسته و قدرت اجرایی بالا انجام می دهد.ضمیر ناخودآگاه فقط قدرت جاذبه دارد یعنی هرچه می شنود به طرف همان می رود .
 
ادموند اسپنسر می گوید : این ذهن ماست که ما را ثروتمند، فقیر، شاد و یا افسرده ، بدبخت و خوشبخت می سازد.
 
امام علی (ع) : می فرماید جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست.
 
شرایط و دنیای اطراف شما نتیجه تصمیم آگاهانه و اختیاری شماست. اندیشه ها اجباری نیستند بلکه شما تصمیم می گیرید به چه چیزی فکر کنید.
 
اگر از همین الان به مشکلات و گرفتاریتان متمرکز شوید و دائما آن را پیشرویتان آورید مشکلات برای شما بیشتر خواهد شد و روز به روز گرفتارتر می شوید.
 
حال راه چاره چیست؟
 
ما همیشه عادت کرده ایم که به خود بگوییم که من بدشانسم این مسئله برای من، به بدترین وجه ممکن اتفاق می افتد و یا از این قبیل فکرهای منفی . و ضمیر ناخود آگاهمان را پر از انرژی های منفی و باورهای غلط کرده ایم مثلا از طرز لباس پوشیدن کسی خوشمان نمی آید و همان مسئله برای خود یا اطرافیانمان اتفاق می افتد.برای رهایی از این حالت و برای دچار نشدن این گونه مسائل ما ابتدا باید بپذیریم که اینگونه مسائل وجود دارد و بخشی از زندگی است و با برخورد با چنین مسائلی باید از آن گذشت و به نکات مثبت زندگی در آن لحظه اندیشید. حال با خود می گویید چطور؟ ضمیر ناخود آگاه سالها از این نوع مسائل پر شده و برای جایگزینی انرژی های منفی و جذب چیزهای مثبت چند راه وجود دارد که به بررسی آنها می پردازیم.
 
1)تکرار جملات مثبت
 
هر روز با جملات مثبت و دلخواه برای رسیدن به خواسته خود تلاش کنید مثلا شما می خواهید که در امتحانی شرکت کنید و آن را با موفقیت بگذرانید مثلا به خود بگویید \"من در امتحان موفقم \" سعی کنید از جملات حال و با رساندن مفهوم کلی آن را بهضمیر ناخود آگاه انتقال دهید باید جملات را روزی تقریبا 100 با تکرار کنید.
 
فردی بارها در امتحان وکالت شرکت می کرد و هر بار هم در امتحان موفق نمی شد اما او اکنون یکی از موفق ترین وکلا در جهان است فکر می کنید او چکار کرد که نه تنها در امتحان وکالت قبول شود بلکه هم اکنون یکی از برترین و کلاست؟
 
او یک کت و شلوار به سبک وکلا پوشید و خود را از آن زمان وکیل دانست (از آن زمانی که هنوز در امتحان قبول نمی شد) او آنچنان ذهن خود را آماده کرد که به درجه از شغل خود رسید.
 
مواظب باشید در هر مسئله ای ، تمام فکرو ذکرتان متوجه آننباشد در این صورت تمام دنیا دست به دست هم می دهند تا این اتفاق نیفتد و آن را به ضمیر ناخود آگاه بسپارید و نگران نتیجه آن نباشید.
 
این کار را برای رسیدن به آرزویتان حداقل 2 یا 3 ماه انجام دهید.
 
2) استفاده از آیینه
 
به این صورت که روبروی آیینه بایستید و به چشمان خود نگاه کنید و خواسته ها و آرزوهایتان را به صورت زیر بیان کنید.
 
مثلا تو موفقی ،تو شادی تو، با هوشی
 
3) هیپنوتیزم
 
انسان وقتی به هیپنوتیزم می رود ضمیر ناخود آگاه آن بیش از پیش فعال و آماده شنیدن دستورات و تحمیل خواسته ها به آن است.
 
هیپنوتیزم زمانی را که برای روش های قبل که 2 تا 3 ماه بود را کاهش داده و سریعتر به خواسته های خود می رسید حال اگر هیپنوتیزم را می دانید و می توانید خود را هیپنوتیزم کنید این یکی از بهترین راه های رسیدن به آرزو هاست و یا اگر از آن چیزی نمی دانید نگران نباشید ما برای رسیدن به آرزوهایتان به شما کمک می کنیم .ما یکی از بهترین و موثرترین روش های هیپنوتیزم در دنیا را در اختیار داریم بله تعجب نکنید یکی از بهترین و موثرترین روش های هیپنوتیزم در دنیا
 
که توسط استاد کابوک و با صدای خود ایشان تهیه شده است و هم اکنون می تواند در اختیار شما باشد این بسته آموزش طوری است که فرد با گوش کردن به آن می تواند به هیپنوتیزم برود و در آن حالت هر خولسته و مشکلی را می توان بیان کرد زیرا ضمیر ناخودآگاه بیشتر از قبل آماده فرمانبرداری از شماست سعی کنید از این موهبت الهی به درستی و در کارهای نیک استفاده کنید.
 
راه رسیدن به حاجاتمان
 
راه رسیدن به حاجاتمان
 
دعا و توسل و زیارت
 
در دل هر کدام از ما انواع و اقسام خواسته های ریز و درشت انبار شده است که نمیدانیم چطور محققشان کنیم و گاه دست به دامن تخیل میشویم و در عالم رویا در یک ثانیه خود را صاحب همه چیز می کنیم و گاه از راه های غیر متعارف که این روزها رایج شده مثل "قانون جذب" و "قدرت فکر" و میخواهیم بدون هیچ زحمتی در کوتاه ترین زمان ممکن به همه رویاهای دور و درازمان برسیم ، اما برای دریافتن اینکه باید به چه چیز رسید و کدام خواسته مهم تر است و در اولویت قرار دارد و چگونگی رسیدن به آن باید به چند نکته توجه داشت.
 
1- حاجت های افراد متناسب با شرایط و اولویت ها و نوع نگرش و سلایق آنها متفاوت است .
 
2- برای فرد مؤمن شیعه بهترین حاجت ایمان کامل و مستقر و تعجیل در ظهور حضرت حجت -عج- و حسن عاقبت است .
 
3- برای رسیدن به حوایج در درجه اول انسان باید تمام امکانات خود اعم از امکانات عقلانی و مشاوره ای و مادی خود را بسیج نماید و با برنامه ریزی و تلاش پی گیر برای رسیدن به خواسته ها و نیاز ها تلاش کند و در کنار این تلاش ها از نیروهای فراطبیعی نیز استمداد نماید و به خداوند توکل کند. مثلا برای فروش خانه ابتدا باید به بنگاه های خرید و فروش املاک رجوع کنید و یا از طریق آگهی تبلیغاتی در روزنامه ها و مراکز تبلیغاتی و...اعلام فروش نمایید . به موازات این کارها از راه های دینی برای رسیدن به حاجت خود کمک بگیرید که ذیلا خدمتتان بیان میکنیم.
 
راه های دینی رسیدن به جاجت عبارت است از:
 
1- دعا و درخواست از خداوند. خدای متعال در قرآن کریم می فرماید: "بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را" البته دعاهایى که مشتمل بر اسماى الهى باشند مانند دعاى مشمول و دعاهاى صحیفه سجادیه بسیار مناسب هستند. خواندن زیارت عاشورا در 40 روز، خواندن دعای توسل در 40 هفته همراه با نماز امام زمان (عج) در شب های چهارشنبه و هم چنین خواندن 114 مرتبه دعای «اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک» در یک مکان مقدس مانند مساجد یا زیارتگاه ها، بسیار تجربه شده. البته گفتنی است؛ اینکه توقع داشته باشیم دعایی باشد که سریعا به اجابت برسد و خواسته های ما را برآورد شاید منطقی نباشد زیرا تحقق هر امری تابع شرایط خود است. البته در عین حال هیچ دعایی خالی از نوعی اجابت فوری نیست، زیرا دعا نوعی عبادت و پرستش است و درهر عبادتی که با قصد قربت انجام می شود؛ یعنی عبادت کننده تصمیم دارد به خدای خود نزدیک شود و به کمالات ذات اقدس الله آراسته گردد، خالی از اثر قربی نیست .
 
2- توسل به معصومین(ع): وسیله قرار دادن معصومین هم یکی از راه های رسیدن به حوایج است. خدای متعال در این زمینه هم می فرماید: "و ابتغوا الیه الوسیله" به سوی خدا از وسیله استفاده کنید و امامان معصوم(ع) وسایل الی الله هستند.
 
3- نذر: یکی از روش هایی که حتی خود ائمه معصومین نیز از آن استفاده می کردند نذر است. داستان نذر کردن خمسه طیبه در قرآن کریم آمده است. هنگامی که یکی از فرزندان حضرت زهرا بیمار بود، آنها سه روز نذرکردند برای سلامتی او روزه بگیرند تا ایشان شفا پیدا کند.
خدای متعال در قرآن کریم می فرماید: "بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را" البته دعاهایى که مشتمل بر اسماى الهى باشند مانند دعاى مشمول و دعاهاى صحیفه سجادیه بسیار مناسب هستند.خواندن زیارت عاشورا در 40 روز، خواندن دعای توسل در 40 هفته همراه با نماز امام زمان (عج) در شب های چهارشنبه و هم چنین خواندن 114 مرتبه دعای «اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک» در یک مکان مقدس مانند مساجد یا زیارتگاه ها، بسیار تجربه شده
 
4- تقوا و ترک گناه: این روش هم یکی از راه هایی است که قرآن کریم به آن اشاره کرده است. "و من یتقی الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب" از این آیه استفاده می شود که تقوا باعث خروج از مشکلات و گرفتاری ها است.
 
5- نماز: نماز های حاجت فراوان است و نوعا از زبان معصومین (ع) بیان شده است و شاید تنوع آنها به لحاظ نوع تاثیر آنها و تنوع حالات و روحیات و کم و زیادی فرصت و فراغت در افراد مختلف و تفاوت سلیقه و ذائقه معنوی آنها باشد . آن چه در این میان مهم است اصل ارتباط با خداوند و تضرع و خضوع در برابر عظمت او است . البته شکل و قالب و نحوه این ارتباط را هم باید از آشنایان با حق و طریق بندگی یعنی معصومین (ع) آموخت و فرا گرفت زیرا شکل ظاهری و قالب عبادت نیز در قرب به حق و برآورده شدن حاجات تأثیر و دخالت ویژه ای دارد و باید آن را از اهل آن گرفت و به کار بست. از جمله این راه ها و عبادات ، نماز جعفر طیّار است که کیفیت آن در مفاتیح الجنان مذکور است. شما چهار جمعه این نماز را بخوانید و در پایان هر مرتبه حاجات خود را ازخداوند طلب کنید.
توسل
 
از دعوات راوندى نقل است که حضرت امام زین العابدین علیه السلام گذشتند به مردى که بر در خانه مردى نشسته بود فرمود با وى که براى چه بر در منزل این ستمکار جَبّار نشسته اى گفت بجهت محنت و سختى که مرا عارض شده فرمود برخیز تا من تو را راهنمائى کنم به درى که بهتر از در او است و بسوى ربّى که بهتر است براى تو از او پس گرفت دست او را و آورد او را تا به مسجد پیغمبر صلى الله علیه و آله و فرمود که رو به قبله کن و دو رکعت نماز کن بدرگاه خدا پس ثناگو خدا را و صلوات بفرست بر رسول خدا صلى الله علیه و آله و بخوان آخر سوره حَشْر و شش آیه اوّل سوره حدید و دو آیه که در آل عمران است پس سؤ ال کن حاجت خود را از خدا که خدا عطا مى فرماید تو را جناب راوندى فرموده شاید دو آیه قُلِ اللّهُمَّ مالِکَ الْمُلْکِ باشد یعنى تا بِغَیْرِ حِسابٍ علامه مجلسى (ره ) فرموده شاید آیه قُلِ اللّهُمَّ باشد با آیه شَهِدَاللَّه و بدانکه روایت شده از امیرالمؤ منین علیه السلام که فرمود هرگاه یکى از شما اراده حاجتى کند پس صبح پنجشنبه در طَلَب آن بیرون رود و بخواند در وقتى که از منزل بیرون مى رود آخر سوره آل عمران و آیة الکرسى و اِنّا اَنْزَلْناهُ فى لَیْلَةِ الْقَدْرِ و سوره حمد زیرا که در اینها است حوائج دنیا و آخرت . نماز در مُهمّات چهار رکعت مى گذارى و قنوت و ارکان آن را نیکو بجا مى آورى و مى خوانى در رکعت اوّل حمد یکمرتبه و حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ هفت مرتبه و در رکعت دوّم حمد یک مرتبه و آیه ماشآءَاللَّهُ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ اِنْ تَرَنِ اَنَا اَقَلَّ مِنْکَ مالاً وَ وَلَداً هفت مرتبه و در رکعت سیّم حمد یک مرتبه و قوله تعالى لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّى کُنْتُ مِنَ الظّالِمینَ هفت مرتبه و در چهارم حمد یک مرتبه وَ اُفَوِّضُ اَمْرى اِلَى اللَّهِ اِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ هفت مرتبه پس حاجت بخواه .
 
6- ختم قرآن: در روایت وارد است که هر کس یک ختم قرآن کند یک دعای مستجاب دارد.
برای رسیدن به حوایج در درجه اول انسان باید تمام امکانات خود اعم از امکانات عقلانی و مشاوره ای و مادی خود را بسیج نماید و با برنامه ریزی و تلاش پی گیر برای رسیدن به خواسته ها و نیاز ها تلاش کند و در کنار این تلاش ها از نیروهای فراطبیعی نیز استمداد نماید و به خداوند توکل کند
نماز، دعا، جانماز، حاجت7- ذکر
 
7- ذکر: در این خصوص ذکر یونسیه توصیه شده است. توجه به مضمون ذکر یونسیه است: لا اله الاّ انت سبحانک انّى کنت من الظالمین" چرا که بعد از این ذکر بود که خداوند فرمود: "فاستجبنا له و نجیّناة من الغم...." دو مطلب قابل دقت و توجه در این ذکر هست یکى حسن ظن به خداوند و دوم اعتقاد و اعتراف به بدى‏ها و نواقص خود انسان. ما باید با تمام وجود باور کنیم که خداوند غنى،بى‏نیاز، کریم، جواد، مهربان و توانا است. پس از طرف او هیچ مانعى جهت برآوردن حاجات نیازمندان درگاهش وجود ندارد و در مقابل این ما هستیم که سراپا نقص و کاستى هستیم و خود را طلب‏کار خداوند مى‏دانیم؛ در حالى که طلبى از او نداریم و هر آنچه را هم که داریم از سر لطف و رحمت او است. پس همراه با خوشبینى به خداوند و توجه به کاستى‏هاى خویش و بدون حالت طلب‏کارانه، دست تضرّع به درگاه آن تواناى کریم بلند کنید و از اصرار خسته نشوید. انشاءاللّه‏ حاجات شرعى خود را خواهید گرفت.
 
ضمنا ما ختم صلوات (نذر چهارده هزار صلوات هدیه به ارواح طیبه ائمه (ع) را توصیه می نماییم. البته زمان‏ها و مکان‏ها نیز در این قضیه مؤثرند؛ مثلاً حرم معصومین(ع) و امامزادگان و نیز شب‏هاى قدر و جمعه و روز عرفه از مکان‏ها و زمان‏هایى هستند که در استجابت دعا تأثیر فراوانى دارند. بر اساس روایتی که در کافی نقل شده است امام صادق علیه السلام میفرماید کسیکه نیکو وضو بگیرد و دو رکعت نماز بخواند و رکوع و سجودش را به تمام و کمال انجام دهد آنگاه بنشیند و درود بفرستد بر محمد و آل محمد علیهم السلام و آنگاه حاجت خود را در خواست نموده و کسی که خیری را از خدابخواهد نا امید نمی شود . و در روایت دیگری از امام باقر علیه السلام همین مضمون آمده و بعد از سلام نماز این دعا وارد شده : اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِأَنَّکَ مَلِکٌ وَ أَنَّکَ عَلَى کُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدِیرٌ مُقْتَدِرٌ وَ بِأَنَّکَ مَا تَشَاءُ مِنْ أَمْرٍ یَکُونُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَتَوَجَّهُ إِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّدٍ نَبِیِّ الرَّحْمَةِ ص یَا مُحَمَّدُ یَا رَسُولَ اللَّهِ إِنِّی أَتَوَجَّهُ بِکَ إِلَى اللَّهِ رَبِّکَ وَ رَبِّی لِیُنْجِحَ لِی طَلِبَتِی اللَّهُمَّ بِنَبِیِّکَ أَنْجِحْ لِی طَلِبَتِی بِمُحَمَّدٍ ثُمَّ سَلْ حَاجَتَک‏. (الکافی ج : 3 ص : 478 )
نویسنده :سید مصطفی علم خواه
 
راه رسیدن به آرزوها (الوسائل الی المسائل)
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
استخاره یعنی طلب خیر و درخواست خوبی ها و نیز دعای زیر دعاییست که امام جواد علیه السلام به نقل از پدران بزرگوارشان نقل فرموده اند که ایشان از رسول خدا صلی الله علیه وآله و رسول خدا از جبرئیل سلام الله علیه و ایشان از خداوند تبارک و تعالی  نقل نموده  و
 ضمن این که بیان کردند که سهم ما در آخرت است نه از دنیا ، این دعا  را مهریه همسر خود قرار دادند. و فرمودند خواندن این دعا راه رسیدن به خواسته هاست  مرحوم شیخ عباس قمی این دعا را به نحو اشاره در منتهی الامال ذکر فرموده است.
 
 ( بحارالأنوار ج : 88 ص : 281 )
 
32-  الْبَلَدُ الْأَمِينُ، رُوِيَ عَنِ الرِّضَا ع وَ هُوَ مِنْ أَدْعِيَةِ الْوَسَائِلِ إِلَى‏الْمَسَائِلِ:
 
 اللَّهُمَّ إِنَّ خِيَرَتَكَ فِيمَا أَسْتَخِيرُكَ فِيهِ تُنِيلُ الرَّغَائِبَ وَ تُجْزِلُ الْمَوَاهِبَ وَ تُغْنِمُ الْمَطَالِبَ وَ تُطَيِّبُ الْمَكَاسِبَ وَ تَهْدِي إِلَى أَجْمَلِ الْمَذَاهِبِ وَ تَسُوقُ إِلَى أَحْمَدِ الْعَوَاقِبِ وَ تَقِي مَخُوفَ النَّوَائِبِ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْتَخِيرُكَ فِيمَا عَزَمَ رَأْيِي عَلَيْهِ وَ قَادَنِي عَقْلِي إِلَيْهِ فَسَهِّلِ اللَّهُمَّ مِنْهُ مَا تَوَعَّرَ وَ يَسِّرْ مِنْهُ مَا تَعَسَّرَ
وَ اكْفِنِي فِيهِ الْمُهِمَّ وَ ادْفَعْ عَنِّي كُلَّ مُلِمٍّ وَ اجْعَلْ رَبِّ عَوَاقِبَهُ غُنْماً وَ خَوْفَهُ سِلْماً وَ بُعْدَهُ قُرْباً وَ جَدْبَهُ خِصْباً وَ أَرْسِلِ اللَّهُمَّ إِجَابَتِي وَ أَنْجِحْ طَلِبَتِي وَ اقْضِ حَاجَتِي وَ اقْطَعْ عَوَائِقَهَا وَ امْنَعْ بَوَائِقَهَا وَ أَعْطِنِي اللَّهُمَّ لِوَاءَ الظَّفَرِ فِيمَا اسْتَخَرْتُكَ وَ وُفُورَ الْغُنْمِ فِيمَا دَعَوْتُكَ وَ عَوَائِدَ الْإِفْضَالِ فِيمَا رَجَوْتُكَ و
َ اقْرِنْهُ اللَّهُمَّ بِالنَّجَاحِ وَ حِطَّةً بِالصَّلَاحِ وَ أَرِنِي أَسْبَابَ الْخِيَرَةِ وَاضِحَةً وَ أَعْلَامَ غُنْمِهَا لَائِحَةً وَ اشْدُدْ خُنَاقَ تَعَسُّرِهَا وَ انْعَشْ صَرِيعَ تَيَسُّرِهَا وَ بَيِّنِ اللَّهُمَّ مُلْتَبَسَهَا وَ أَطْلِقْ مُحْتَبَسَهَا وَ مَكِّنْ أُسَّهَا حَتَّى تَكُونَ خِيَرَةً مُقْبِلَةً بِالْغُنْمِ مُزِيلَةً لِلْغُرْمِ عَاجِلَةَ النَّفْعِ بَاقِيَةَ الصُّنْعِ إِنَّكَ وَلِيُّ الْمَزِيدِ مُبْتَدِئٌ بِالْجُودِ
 
خداوندا بدرستى كه راهنمائى تو به خير در آن چيزى كه طلب خيرش نمودم  مرا به عطيّه‏هاى پر نفع میرساند و به من بخششهائى بزرگ را مى‏دهد و به من حاجتهاى سودمند را مى‏رساند و كسبهاى مرا نيكو مى‏گرداند و مرا به سوى نيكوترين راهها راهنمائى مى‏كند و مرا
به سوى بهترين عاقبتها مى‏كشاند و مرا از ترسناک ترین بلاها و مصيبتها نگاه مى‏دارد .
 
 خداوندا بدرستى كه از تو در آنچه  راى من بر آن استوار شده و در آنچه عقل من بسوى آن چيز رهنما شده طلب خير و خوبى مى‏كنم ،  پس هموار گردان خداوندا در اين عزم آنچه را كه ناهموار است و آسان كن آنچه را كه مشكل و دشوار است و در اين قصد آنچه را كه اهتمام
به آن دارم بر عهده گیر.
 
 و از من هر بدى و پشيمانى را دفع کن  و اى پروردگار من عواقب آن را به نفع و فايده من  و ترسش را  سلامتى من  و دوریش را نزديكی و قحطی آن را فراوانى و ارزانى قرار ده  .
 
و خداوندا اجابت دعا مرا بفرست  و برآور خواسته مرا و قضا كن حاجت مرا و برطرف كن از من موانع آن را و منع كن از من حادثه‏ها و مصيبتهاى آن را و خداوندا پرچم پیروزی و ظفر را در آنچه از خوبی ها از تو  طلب نموده‏ام و  فزونی نفع و فايده را در آنچه  تو را
خوانده‏ام و كرامت هاى احسان و فضل خود را در آنچه تو را اميد دارم ، قرین من گردان.
 
 و خداوندا آنرا به رستگارى مقارن ساز  و آن را به نيكى  و صلاح مخصوص گردان .
و  اسباب خير و خوبى را در آن به صورتی واضح و نشانه‏هاى فايده آن را کاملا هويدا نشانم ده و سخت و محكم گردان ريسمان خفه كردن  دشوارى آن را و بالا بر آواز آسان شدنش را و  و ظاهر گردان خداوندا مشتبه و پنهان آن را و رها كن حبس‏ شده آن را و قائم و محكم
گردان اصل بناى آن را تا آن خير و خوبى ، خيرى  باشد كه روى آورنده  به نفع و فايده‏ باشد و برطرف‏كننده زيان باشد  و شتاب‏ كننده  به نفع و باقى گذارنده احسان  .
 
  بدرستى كه تو ولی فزونی ها و آغازگربخشش هایی .
 
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
 
مهج الدعوات-ترجمه طبسى         405    مناجات جهت استخاره در كارها .....  ص : 405
 
بسم اعظم خدا-اجابت خواسته‏ها-دعاي رسيدن به حاجات
بنده از اينترنت كتاب آيه الكرسي را دانلود كرده ام و در اين كتاب به يك مطلب از امام صادق (ع) برخوردم: (( هرگاه سوره حمد و توحيد و قدر را با آيه الكرسي بخوانيد و بعد از آن برخيزيد و رو به قبله حاجات خود را از خدا بخواهيد كه حاجاتتان برآورده خواهد شد زيرا اسم اعظم هستند )) . مي خواستم ببينم آيا اين سخن درست است يا نه؟ منظورم اين است كه آيا نويسنده ي كتاب خود اين مطلب را نوشته و به دروغ گفته كه امام صادق فرموده اند يا نه؟ اگر اين مطلب واقعا درست است لطفا بگوييد كه منظور از ((اسم اعظم هستند)) چيست؟ و در مطلب بالا آمده است كه سوره قدر را با آيه الكرسي بخوانيد آيا منظور اين است كه آيه الكرسي و سوره قدر را جدا از هم بخوانيم مثل سوره توحيد و حمد يا نه ... ؟ لطفا توضيح كامل دهيد. و اگر من الان اين كار را انجام دهم در كنكور سراسري به يك رشته خوب قبول مي شوم يا نه ؟
 
در مورد اسم اعظم واینکه اسم اعظم خداوند چیست روایات مختلفی وارد شده که این روایات را سید بن طاوس در کتاب مهج الدعوات جمع آوری نموده از جمله روایاتی که در این کتاب آمده همین روایت مورد سوال است ضمن انکه در برخی از این روایات بسم الله الرحمن الرحیم ودر برخی دیگر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم صد مرتبه به عنوان اسم اعظم معرفی شده اند منظور از اسم اعظم بزرگترین نام خداوند است که هر کس خداوند را به آن بخواند دعایش مستجاب میشود وکسی که به حقیقت این اسم مطلع شود همچون انبیا واولیای الهی صاحب ولایت تکوینی خواهد شد که به اذن خداوند میتواند هر گونه تصرفی در عالم تکوین انجام دهد . کیفیت خواندن این چهار به این شکل است که ابتدا حمد خوانده میشود وسپس سوره توحید وپس از آن آیه الکرسی خوانده میشود وسپس انانزلنا وآیه الکرسی و آیه الکرسی و انا انزلنا همچون حمد وتوحید خوانده میشود هر کدام به صورت مستقل ولی به دنبال هم . در مورد بر آورده شدن حاجتتان توجه داشته باشید دعا شرط لازم برای اجابت است وشرط کافی نیست در این سوره ها اسم اعظم نهفته است وکسی که با شرایطش خدا را به اسم اعظمش بخواند حاجتش برآورده خواهد شد ولی این گونه نیست که هرکس این کار را انجام دهد حاجتش براورده خواهد شد چون برای استجابت دعا شرایط دیگری هم لازم است از باب مثال وقتی گفته میشود یک جرقه شهری را به آتش می کشد به این معنی است که جرقه چنین قابلیتی دارد وبه این معنی نیست که هر جرقه ای کشیده شد لازمه ان به آتش کشیده شدن شهر است چون ممکن است جرقه ایجاد شود ولی در همان مرحله اول بادی انرا خاموش کند ویا توسط عوامل دیگر جلوی گسترش آتش گرفته شود دعا نیز شرایط فراوانی دارد که با وجود آن شرایط دعا این قابلیت را دارد که مورد اجابت واقع شود در هرصورت وظیفه ما دعا است واینکه اسباب اجابت دعا را در خود ایجاد کنیم وموانع و عوامل عدم استجابت دعا همچون گناه را از خود دور کنیم و حاجت خود را از خدا بخواهیم که در صورت مصلحت انشاء الله اجابت خواهد شد . (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها، كد: 6/100129688
عوامل تضعیف دین
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم‏   عوامل تضعیف دین به دودسته تقسیم می شوند   1- عوامل درونی   2- عوامل بیرونی    عوامل تضعیف متعددند ولی تصمیم دارم نظر به اهمیت آنها درحد وسع ناچیزم اشاره ای بنمایم . یکی از عوامل مهم درونیِ(وبه ظاهر مقدس ) تضعیفِ دین استخاره است.    استخاره چیست ؟ چقدر حجیت دارد ؟ وچقدر می توانیم به آن عمل کنیم ؟ یکی از عواملی که می تواند ضرر به دینداری  انسان بزند اطلاعات نادرست از دین است . وقتی ندانم استخاره جایگاهش  از نظر آموزه های دین کجاست واز آن استفاده نمایم ونتیجه نگیرم آنوقت بجای اینکه خودم را مورد انتقاد قرار دهم که چرا جای استخاره را نفهمیدم ، دین را مورد انتقاد وضربه قرار می دهم که چرا استخاره اینجوری شد ومن نتیجه لازم را نگرفتم . استخاره آنجایی است که انسان بر سر دو راهی تحیر وسرگردانی است و اصلا نمی داند چکار کند وهیچ راهی ندارد که از تحیر خارج بشود .                 بنا براین اگر کسی با فکر واندیشۀ خودش ویا با عقل دیگران یعنی با مشورت با یک عاقلی می تواند خودش را از تحیر وسرگردانی در بیاورد اصلا جای استخاره نیست .               هم چنین اگر جایی دین توصیه وحکمی دارد که فلان چیز واجب یا حرام است اصلا جای استخاره نیست چون تحیر ندارم  ، دین به من گفته است چکار بکن .            فقط در جایی که با فکر کردن ومشورت کردن بجایی نمی رسم وحکم الزامی دین (واجب ویاحرام )نیست ومن در تحیر وسرگردانی مانده ام ونمی دانم چکار کنم اینجا رجوع به استخاره می نماید وجای استخاره اینجاست .   یاد آوری: این استخاره ای که ما ها به آن عادت کرده ایم (که بجای استفاده از نعمتهای خدادادی مثل عقل ومشورت وسفارشات دین فورا میرویم سراغ قرآن وتسبیح وحافظ و قهوه و......) که نه عقل می پسندد ونه شرع وغالبا هم نتیجه درستی نمی گیریم . این نوع استخاره را دین داخلی (عقل ) وعقل خارجی (دین ) از آن منع کرده اند. «خداوند انشاء الله ما را به معارف دین آشنا ودر عمل به آن موفق بدارد » (التماس دعا) آداب استخاره وانواع آن
آداب استخاره وانواع آن (قسمت دوم )
استخارۀ نوع دوم
عوامل تضعیف دین (استخاره )
 
بعداً نوشت :  نظر مراجع تقلید درباره استخاره برای ازدواج اهمیت جایگاه تعقل و مشورت در ازدواج جوان 2 برابر می‌شود، زیرا ازدواج از مهمترین تصمیمات زندگی او محسوب می‌شود. اما گاهی جوان پس از مشورت و تعقل و تفحص بسیار بر سر دو راهی انتخاب و  تصمیم‌گیری می‌ماند... زندگی جوان دارای فراز و نشیب های بسیاری است و این موقعیت حساس و مهم در تصمیم گیری های مهم زندگی همچون ازدواج پر رنگ تر از همیشه جلوه دارد. به همین دلیل پدر و مادر و سالخورده  های با تجربه از نزدیکان جوان با در نظر گرفتن مصلحت وی او را  همواره راهنمایی می کنند. مشاوره با افراد با تجربه و با بصیرت حکم عاقلانه ای است که می تواند انسان را در تنگناهای زندگی  راهنمایی کند. در قرآن و احادیث و روایات اهل بیت (ع) نیز بارها به اهمیت و ارزش مشورت با خردمندان و حکیمان تأکید شده است. امیرالمؤمنین حضرت علی بن ابی طالب (ع) با بیان جملات ارزشمندی به اهمیت مشورت اشاره نموده اند. ایشان فردی را که از افکار و آراء گوناگون استقبال کند را کسی که صحیح را از خطا خوب می شناسد (1) و  فرد خود رأی خود را به هلاکت می رساند و مشورت را بهترین پشتیبان انسان ها می دانند (2) و می فرمایند: کسی که با دیگران مشورت کند در عقل های آن ها شریک می شود (3).   ملاک های مشورت حضرت امیرالمؤمین علی بن ابی طالب (علیه السلام) هر کسی را لایق و شایسته این امر نمی دانند و می فرمایند: بخیل را در مشورت کردن دخالت نده که تو را از نیکوکاری باز می دارد و از تنگدستی می ترساند. ترسو را در مشورت کردن دخالت نده، که در انجام کارها روحیه تو را سست می کند. حریص را در مشورت کردن دخالت نده، که حرص را با ستمکاری در نظرت زینت می دهد ...  مبادا چنین افرادی محرم راز تو باشند، زیرا که آنان یاوران گناهکاران و  یاری دهندگان ستمکارانند. تو باید جانشینانی بهتر از آنان داشته باشی که قدرت فکری امثال آنها را داشته اما گناهان و کردار زشت  آنها را نداشته باشند... آنان را از خواص نزدیک و رازداران خود قرار دهد  (4). اهمیت جایگاه تعقل و مشورت در ازدواج جوان دو برابر می شود، زیرا  ازدواج از مهمترین تصمیمات زندگی او محسوب می شود. اما گاهی  جوان پس از مشورت و تعقل و تفحص بسیار بر سر دو راهی انتخاب  و تصمیم گیری می ماند و برخی استخاره را از راه حل های مناسب  انتخاب در هنگام برخورد با این موقعیت ها می دانند. حکم فقهی این مسأله را از مراجع عظام تقلید پرسیدم که می توانید آن را در زیر  ببینید. سؤال: آیا برای ازدواج می توان استخاره نمود؟ شرایط آن چیست؟  عمل به استخاره در این نوع موارد واجب است؟ حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی): سعى کنید براى انجام کارهاى خود ابتدا تأمّل و دقّت کند و با فکر کردن راه حل مناسب را پیدا کنید و چنانچه از این طریق به نتیجه نرسیدید، با انجام  مشورت خود را از تحیر خارج کنید و اگر از طریق مشاوره با اهل فنّ و  خبره در آن مورد نیز به نتیجه نرسیدید و همچنان بر تحیر باقى  ماندید، نوبت به استخاره مى‌رسد؛ در هر صورت الزام شرعى  در  عمل به استخاره وجود ندارد، ولى بهتر است بر خلاف آن عمل  نشود.  حضرت آیت الله سیستانی(مدظله العالی):  اشکال ندارد و واجب نیست. عمل به آن نیز واجب نیست. حضرت آیت الله مکارم شیرازی(مدظله العالی):  استخاره نوعی مشورت با خداوند است، بدین معنی که اگر انسان در انجام یا ترک  کاری مردّد شود، ابتدا در اطراف آن فکر و اندیشه می کند اگر به  نتیجه ای رسید طبق آن عمل می کند و گرنه با افراد کاردان و با  تجربه و آگاه در مورد آن مشورت می کند اگر به نتیجه رسید طبق آن  عمل می کند در غیر این صورت از طریق استخاره با خداوند مشورت نموده و مطابق آن عمل می نماید. عمل به استخاره واجب نیست،  ولی حتّی الامکان مخالفت نشود. مگر این که مدّت قابل ملاحظه ای  تأخیر بیندازد و بعد اقدام کند. همچنین دو تن از مجتهدین و استادان حوزه علیمه این چنین پاسخ داده اند: آیت الله علوی گرگانی(مدظله العالی):  برای ازدواج و امثال آن در  صورتی می توان استخاره کرد که مشورت و تحقیق انجام گیرد و  همچنان دچار تردید باشید و در این صورت استخاره مانعی ندارد و  عمل به استخاره وجوب اخلاقی دارد، یعنی اگر عمل نکند و ضرر کند خود او مقصر است. البته اگر قصد اهانت و بی توجهی به استخاره را  داشته باشد، گناه کرده است. آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی: برای ازدواج می توان  استخاره نمود و تفصیل آن در کتب مختصه ذکر شده است و مخالفت  با استخاره ممکن است موجب پشیمانی شود. پی نوشت: 1- نهج البلاغه، ترجمه مرحوم دشتی، حکمت 173 2- نهج البلاغه، ترجمه مرحوم دشتی، حکمت 54 3- نهج البلاغه، ترجمه مرحوم دشتی، حکمت 161 4- نهج البلاغه، ترجمه مرحوم دشتی، نامه 53/27 و 28
 
دستورالعمل آیت الله وحید خراسانی/ گشایش بخت و ازدواج
آیت الله وحید خراسانی در پاسخ به یک سوال درباره گشایش بخت و ازدواج توصیه و دستور ویژه ای داده اند که می خوانید:
سؤال: دختر مجردی هستم که با وجود خانواده خوب و رعایت کامل حجاب تا به حال برایم یک خواستگار نیامده و از این بابت بسیار مورد تمسخر اطرافیان و آشنایان و حتی برادرهایم قرار گرفته ام و از بابت این موضوع بسیار در رنج و عذابم ، توسلاتی به ائمه (ع) نموده ام و زیارت عاشوراء و نماز حاجت هم خوانده ام ولی هنوز نتیجه نگرفته ام لطفاً مرا راهنمایی بفرمائید؟
پاسخ ایت الله العظمی وحید خراسانی (حفظه الله ):
شاید دعاها مستجاب شده، ولى زمان و ظرف استجابت در آینده است، شما مأیوس نشوید (و لا تقنطوا من رحمة الله).
دعاهاى شما و زیارت عاشورا و اعمال مذکور همه مؤثّر و مأجور است و انشاء الله در زمان مقدّر همسر مناسب نصیب شما خواهد شد، به خداوند متعال امیدوار باشید و به توسل به اهل بیت (علیهم السلام) ادامه دهید و مراقب باشید که در تکالیف خود نسبت به واجبات و محرّمات کوتاهى نشود.
در ضمن، توسّل زیر را انجام دهید:
دو رکعت نماز بخواند مانند نماز صبح بعد از نماز تسبیحات حضرت زهراء علیهاالسلام را بخواند و بهتر است سر به سجده بگذارد و 14 مرتبه صلوات بفرستد و بعد از آن 100مرتبه بگوید «اللهم خِرلِی و اختَرلِی» و بعد از آن دوباره 14مرتبه صلوات بفرستد انشاءالله تعالی این نماز را و دعای بعد آن را در روزهای مختلف تکرار نماید تا خداوند در امر ازدواج گشایش نماید.
*همچنین نماز استغاثه به حضرت زهراء علیهاالسلام خوانده شود و کیفیّت آن چنانکه در مفاتیح آمده چنین است که دو رکعت نماز خوانده و بعدِ سلامِ نماز، 3 مرتبه تکبیر گفته و تسبیح حضرت زهراء علیهاالسلام را بخواند و بعد سجده رفته و صد مرتبه بگوید «یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی» و بعد طرف راست را روی زمین بگذارد و دوباره صد مرتبه بگوید «یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی» و بعد سجده نموده و آن را صد مرتبه در سجده بگوید و بعد طرف چپ صورت را بر زمین گذارده و آن را صد مرتبه بگوید و بعد مجدداً سجده نموده و صد و ده بار آن را در سجده بگوید و حاجت خود را یاد کند.


مطالب مشابه :


دانلود کتاب مهج الدعوات با اعراب عربی به صورت word

لینک دانلود کتاب مهج الدعوات با اعراب عربی در قالب word




دانلود کتاب,دانلود کتاب کمیاب

دانلود کتاب مهج الدعوات و منهج العنایات (نسخه اول) مهج الدعوات و منهج العنایات تالیف: سید




گنجهای معنوی - داروخانه معنوی

دانلود رایگان کتاب موبایل دانلود کتاب انسان از مرگ تا , مهج الدعوات و منهج




دعای دفع اجنه,دعای باطل سحر,دعای چشم زخم دانلود کتاب مهجدالدعوات و منهج العنایات (نسخه دوم) دانلود

دانلود کتاب مهج الدعوات و منهج العنایات (نسخه دوم) دانلود رایگان کتاب جزوه آموزش زالو




دعا / دعای مهم برای بیرون رفتن از منزل

پایگاه دانلود رایگان کتاب: نقل از مهج الدعوات. پنجشنبه بیست و ششم بهمن 1391 | طبقه بندی:




- مجموعه كتب ناياب ماوراالطبيعه - متافیزیک - علم متافیزیک - متافیزیک - مجموعه كتب ماوراالطبیعه - علو

وبسایت شخصی سيدخليل شاکری (شاکر)سردرود این وبسایت شخصی بوده و وابسته به هیچ نهاد و ارگانی




بخشهایی از مناجاتهای عرفانی مولای متقیان حضرت علی (ع)در کتاب صحیفۀ علویه

که در مهج الدعوات سیّد ابن طاووس نیز آمده است، حضرت علی (ع) دانلود رایگان کتاب




ذکر یونسیه در سجده های طولانی و کسب معرفت

یکسال دانلود رایگان ابن سینا ، مهج الدعوات و منهج دانلود کتاب




وبتر، بندگان، پیامبر اکرم (ص)، سودمندتر/معجزه ذهن برای رسیدن به خواسته ها و آرزو ها/انسان ها دارای د

بن طاوس در کتاب مهج الدعوات جمع آوری دانلود کتاب دانلود رایگان کتاب




دعایی که جبرئیل به پیامبر(صلی الله علیه و آله) آموخت

عرفان ائمه اطهار علیهم السلام اجمعین(عرفان اسلامی) انجمن اولیاء و مربیان; وظیفه همه دردفاع




برچسب :