عجایب دنیا، عجایب هفتگانه دنیا - کانال عجایب جهان

برگزیده ها : در اطراف ما همیشه اتفاقات و جریاناتی رخ می دهد که به خودی خود جالب و تماشایی است ، تاریخ همیشه نماینگر اتفاقات ناب و به خصوصی بوده است و این را می توان از اشیاء و بناهای به جا مانده از آن زمان فهمید . عجایب هفتگانه موضوعی است که امروز میخواهیم درباره آن صحبت کنیم . این بناها از آن دست ساخته های دست بشر است که عظمت و تمدن اجداد ما را نشان می دهد ، و ما را به فکر فرو می برد که چطور در زمانهای قدیم چنین بناهایی طراحی و ساخته شده است در ادامه مقاله ای مفصل درباره عجایب هفتگانه دنیا را برای شما آماده کرده ایم تا بیشتر با این بناهای تاریخی آشنا شوید ، با ما در قسمت مقالات برگزیده ها همراه باشید.

کانال عجایب جهان , کانال عجایب دنیا

کانال عجایب جهان

 

عجایب دنیا

چیچن ایتزا
به نقل از برگزیده ها : چیچن ایتزا اثری باستانی از تمدن مایا است که در کشور مکزیک واقع شده است. این اثر جزو میراث جهانی یونسکو به شمار می رود. در سال ۲۰۰۷ میلادی، این اثر به همراه ۶ اثر دیگر در یک رای گیری جهانی به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جدید معرفی شدند.

محوطه (سایت) چیچن ایتزا شامل چندین ساختمان سنگی است که قبلاا به عنوان قصر، معبد، حمام، مغازه و ... به کار می رفته اند. مطرح ترین قسمت های آن عبارتند از:

* El Castillo (قلعه)
o مهمترین اثر این مجموعه، El Castillo ( به معنای قلعه در اسپانیولی) است که عبارتست از هرمی پلکانی که از هر چهار طرف دارای پله هایی تا بالای هرم است. این معبد، متعلق به خدای آسمان بوده است.

* معبد جنگجویان
* محوطه بازی
* سایر سازه ها
o معابد و سازه های دیگری نیز در محوطه اثر تاریخی چیچن ایتزا قرار دارند.
در پشت ال کاستیلو زمین بازی بزرگی است که در زمان های قدیم مردان مایایی بازی پوک تا پوک را در آنجا برگزار می کردند. در بازی مذکور باید توپ را به حلقه ای که ۷ متر تا زمین فاصله داشت جای می دادند. بزرگترین زمین بازی ۱۶۸ متر درازا و ۷۰ متر پهنا داشت. معبد چاک مول شامل دیواره ها و ستونهایی با کنده کاریهای رنگی بسیار زیبا از مارهای اراسته با پر و جنگجویان و کشیشان است این بنای به جا مانده تنها بخشی از عظمت واقعی ان را نشان می دهد. سه ماسک با بینی های بزرگ روی دیوارهای بیرونی آن کنده کاری شده است. در داخل سردابش نقاشی هایی روی دیوار موجود است که حاکی از جنگ وزندگی روز مره می باشد میز و نیمکتهای محراب شاید برای جلوس بزرگان مورد استفاده قرار می گرفت.

در این محوطه ها چندین نقش برجسته وجود دارد که بسیاری از آنها تقریباً به شکل حلقه اند و بوسیله مردمی فاقد ابزار فلزی کنده شده اند.در دیوارهای شهر قطعات بزرگی از سنگ با اشکال نامشخص وجود دارد که آنقدر دقیق بریده شده اند که کاملاً به هم جفت می شوند به طوریکه جایی برای عبور یک تیغه کارد بین آنها نمی ماند.مهندسان و معماران وقتی می بینند با تمام مهارتهای فنی امروز ما، ساختن چیزی مشابه این ها مشکل است ، در مقابل عظمت و هیبت این پیشرفتها میخکوب می شوند.بسیار محتمل است که این بناها را به کمک علوم پیشرفته ای ساخته باشند که از آنموقع به بعد فراموش شده است.شاید آنها میدانستند چگونه سنگها را نرم کنند.

کانال عجایب دنیا عکس , کانال تلگرام عجایب هفتگانه

کانال عجایب دنیا

تصاویر عجایب هفتگانه جدید

ماچو پیچو

 این مخروبه معروف "اینکا" در سال 1911 توسط یک باستان شناس کشف شد. ماچو پیچو که در میان کوه های متعددی قرار دارد در ارتفاع 2430 متری از سطح دریا قرار گرفته است. این شهر شامل 150 خانه، معبد، انبار و ... است و در اطرافش به اندازه ای زمین کشاورزی دارد که می توان کل جمعیت روستا را به راحتی تامین کرد. هدف از ساخت این مکان ایجاد یک پناهگاه امن برای افراد محلی بوده است اما پس از حمله اسپانیا و ستخیر مناطق این شهر نیز به صورت کامل رها شد.

ماچو پیچو در حدود سال ۱۴۵۰ میلادی در ارتفاعات امپراتوری اینکاها ساخته شده است. این شهر در حدود ۱۰۰ سال بعد در پی پیروزی امپراتوری اسپانیا متروک شد.

این دژ در ۵۰ مایلی کوسکو، پایتخت اینکاها قرار دارد و به همین دلیل هرگز مانند سایر شهرهای اینکاها پیدا و ویران نشده است. در طول قرنها، جنگل های اطراف این مجموعه رشد کرده و آن را پوشانده است و به همین دلیل از نظرها پنهان مانده است و تنها عدهٔ معدودی از وجود آن اطلاع داشته اند. در بیست و چهارم ژوئیهٔ سال ۱۹۱۱ میلادی، ماچو پیچو به وسیلهٔ هیرام بینگهام، تاریخ شناس آمریکایی در یک سخنرانی در دانشگاه ییل به دنیای غرب معرفی شد. او به وسیلهٔ راهنمایی محلیانی که گهگاه به سایت مراجعه می کردند به آنجا هدایت شد. بینگهام مطالعات باستان شناسی را انجام داد و تحقیقاتش را دربارهٔ آن محل کامل کرد و آن را «شهر گمشدهٔ اینکاها» که نام اولین کتابش نیز بود، نامید. او هرگز اعتباری برای کسانی که او را به آن محل راهنمایی کردنند قائل نشد و آن را یک شایعهٔ محلی نامید.

بینگهام در حال جستجو برای یافتن شهر ویکتوس، آخرین پناهگاه و موضع ایستادگی اینکاها در دوران تسلط اسپانیا بر پرو بود. در سال ۱۹۱۱ میلادی، بعد از سال ها کاوش و سفر در حوالی منطقه، او توسط کواِن چوآنز (به اسپانیایی:Quechuans) که در ماچو پیچو و در زیرساخت های اصلی شهر زندگی می کرد به دژ هدایت شد. او چندین سفر دیگر انجام داد و حفاری هایی را نیز در سایت در حوالی سال ۱۹۱۵ میلادی هدایت کرد. او کتاب ها و مقالاتی دربارهٔ کشف ماچو پیچو نوشت.

بر اساس شواهد باستان شناسی، ماچوپیچو شهری معمولی نبوده و از آن به عنوان خلوت گاهی برای گذران اوقات فراغت بزرگان اینکا استفاده می شده است. این محوطه باستانی از یک قصر بزرگ، چندین معبد که در اطراف حیاط قصر برای خدایان اینکا ساخته شده و حدود ۱۵۰ خانه برای خدمت گذاران،تشکیل شده است.

کانال عجایب , تلگرام عجایب جهان

کانال عجایب دنیا عکس

 

عجایب هفتگانه جدید

پترا

پترا شهری تاریخی در کشور پادشاهی اردن است که پایتخت حکومت باستانی نَبَطی ها بود. نبطیان از عرب های شمال جزیره به شمار می آمده اند و شاید نزدیکترین دولت های کهن به عرب حجاز نیز بوده اند. بیش تر نامهای رایج میان آنان به نامهای استفاده شده به هنگام ظهور اسلام شباهت داشته است، مانند : حارثه، ملیکه، جذیمه، کلیب، وائل، مغیره، قصیّ، عدی، عائذ، عمر، عمیره، یعمر، کعب، معن، سعد، مسعود، وهب اللات، تیم الله و علی. همچنین از سوی دیگر ترکیب لغت های آنان شباهت به ترکیب نحو عربی مشهور میان ما دارد.[

این شهر باستانی در ۲۶۲ کیلومتری جنوب شهر امان پایتخت اردن ودر غرب راه اصلی بین این شهر و بندر عقبه واقع شده است. این شهر تاریخی در سال ۲۰۰۷ به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جدید شناخته شد.

شهر پترا دره ها و گذرگاه هایی به عمق 2000 متر و طول یک کیلومتر به نام "ضمیق" یا تنگه دارد. دانشمندان دره های عمیق را باقی مانده از زمین لرزه های دوران پیش از تاریخ دانسته اند. در دو طرف تنگه پترا، کتیبه های باستانی حکاکی شده و صدها ساختمان، آرامگاه، سالن و تالارهای تدفین مردگان، معابد، پرستش گاه ها و تخته سنگ های کنده کاری شده از دوران گذشته وجود دارد. هنگام طلوع و غروب آفتاب، سنگ های قرمز شهر پترا با تغییر رنگ، مناظر زیبایی را به وجود می آورند.

در ارتفاعات جبل هارون، آرامگاه هارون، برادر حضرت موسی قرار دارد. آمفی تئاتری با ضریحی به سبک رومی و با گنجایش سه هزار نفر در بخش دیگر شهر واقع است. جهانگردان برای دیدن این منطقه به اردن می روند. منطقه ای که دارای آب و هوای معتدل، چشم اندازهای طبیعی، آثار تاریخی ارزشمند و سواحل زیبای عقبه، در کنار دریای سرخ، بحر المیت، شن های سرخ و روان صحرا و صخره های سر به فلک کشیده می باشد.

کشف پترا

برای 600 سال فکر میکردند این شهر در میان بیابان اردن گم شده، مانند قاره گمشده آتلانتیس اما یک مکتشف سوئیسی که تصمیم گرفته بود آنرا پیدا کند، از جاده ای باریک، از میان کوههای سنگی کویر سفر کرد ، تصور کنید هیجان را وقتی برای اولین بار به پترا رسید و این منظره را در قرن نوزدهم مشاهده کرد!

عجایب جهان در تلگرام , تلگرام عجایب دنیا

کانال تلگرام عجایب هفتگانه

 

عجایب هفتگانه دنیا

کولوسئوم 

کولوسئوم  یک تماشاخانه بیضی وار در مرکز رم در ایتالیا است. این آمفی تئاتر بزرگترین از نوع خود در امپراتوری روم باستان بوده است. تعداد ردیف های صندلی آن به تعداد پنجاه هزار ودارای ۸۰ در ورودی است. واژه کلوسئوم به معنی «جایگاه بزرگ» نام دیگر آن آمفی تئاتر فلاویوسی (به ایتالیاییAmphiteatro Flavio یا Colosseo) است. ساخت کولوسئوم توسط وسپاسیان (Vespasian)امپراطور سالهای ۶۹ تا ۷۰ روم پایه گذاری شد، پس از آن پسرش تیتوس (Titus) در سال ۸۰ بعد از میلاد آنرا بنا کرد، که نهایتاً توسط دومیتیان (Domitian) برادر تیتوس به پایان رسید. کولوسئوم به عنوان اولین آمفی تئاتر دائمی و ماندگار ساخته شده در روم، در زمین های باتلاقی ما بین تپه های اسکوئیلین (Esquiline) و کائلین(Caelian) واقع شده بود.

در این مجموعه امپراطوری روم این مکان شاهد بدترین جنایات به شکل کشتار مسیحیان بوده است. نبردهای خون ین بر سر مرگ و زندگی گلادیاتورها یکی از تفریحات روزانه امپراطوران و اشرافیان رم بوده است. تاریخ و شکوه و جلال این عمارت از یک سو و کارآمدی آن برای اجرای نمایش و امکان کنترل جمعیت، از سوی دیگر، باعث شد این سالن یکی از بزرگترین بناهای معماری روم باستان به شمار می رفت
پلان این مجموعه به شکل بیضی به قطرهای ۱۸۸ و ۱۵۶ متر زیر بنای آن حدود ۶ جریب می باشد. ارتفاع آن تقریباً به اندازه یک ساختمان ۱۵ طبقه می رسد (حدود ۴۸ متر) کف صحنه چوبی است و در زیر آن مجموعه ای از اتاق ها و گذرگاه ها برای عبور حیوانات وحشی و سایر تدارکات لازم جهت راه اندازی و اجرای نمایش قرار گرفته است. تعداد ۸۰ دیوار به عنوان تکیه گاه برای طاق های گنبدی شکل، گذرگاه ها، پلکان و ردیف های صندلی، روی صحنه قرار گرفته است. لبه بیرونی طاق های متوالی باعث اتصال طبقات مختلف و پلکان بین آن ها به یکدیگر شده است.

 این بنا به دلیل عبور و مرور آسان جمعیت به داخل و خارج میدان یکی از شاهکارهای مهندسی است در بالای این سه طبقه اصلی، طبقه زیرشیروانی شامل ستون های مستطیل شکل سبک قرنتی قرار دارد، فضای بین ستون ها با ۴۰ عدد پنجره کوچک مستطیل شکل پر شده است. در قسمت بالا، دیوارکوب ها و بندگاه هایی وجود دارد که تیرک هایی را که سایه بان ها به آنها آویزان است، نگه داشته اند.

کانال عجایب تهران , کانال تلگرام عجاعب دنیا

کانال عجایب

 

عجایب هفتگانه دنیا

تاج محل در هندوستان

از پرآوازه ترین بناهای جهان و آرامگاه زیبا و باشکوهی است که در نزدیکی شهر آگره و در ۲۰۰ کیلومتری جنوب دهلی نو پایتخت هند واقع شده است و یکی از عجایب هفتگانه جدید دنیا به شمار می رود.

این بنا به دستور شاه جهان، پنجمین امپراتور گورکانی هند به منظور یادبود همسر ایرانی تبارش،بنام ارجمند بانو بیگم مشهور به ممتاز محل که در سال ۱۶۳۱م در سفری جنگی به هنگام وضع حمل فوت کرد بنا شده است. خود شاه جهان نیز بعدتر در همان جا به خاک سپرده شد.

همانطور که مشخص است، نام این بنا، ایرانی است. این ساختمان بر پایه مخلوطی از معماری ایرانی، هندی و اسلامی بنا شده است و در ساخت آن ۲۰،۰۰۰ هنرمند و معمار از نقاط مختلف آسیا به خصوص ایران، شبه قاره هند، آسیای میانه وآناتولی شرکت داشته اند.

آغاز ساخت تاج محل سال ۱۶۳۲م (۱۰۴۲ ش) بوده و در سال ۱۶۴۷م (۱۰۵۷ ش) تکمیل شده است.

احمد لاهوری و برادرش استاد حمید لاهوری (سده یازدهم هجری) سرمعماران ایرانی سازنده تاج محل در هندوستان بوده اند. در برخی متون نیز از عیسی خان شیرازی و امانت خان شیرازی طغرانویس، که هردو ایرانی بوده اند نام برده شده است، که گویا خوشنویسی کتیبه های در و دیوارهای تاج محل به امانت خان واگذار شده بوده است.

هنرمندان و صنعتگران این بنا از ایران، هند و عثمانی بوده اند. دو نفر از هنرمندان ایرانی که در ساخت این آرامگاه شرکت داشتند، امانت خان شیرازی و محمد خان شیرازی بودند. در منابع تاریخی ذکر شده امانت خان شیرازی خوشنویس این بنا بوده که نوشته های این بنا را با خط ثلث در رنگ مشکی بر بدنه سفیدرنگ مرمرین بنا نقش داده است.

شاه تصمیم گرفت بعد از مرگ همسرش با ساخت بنایی زیبا وعظیم همسرش را جاودانه کند. از اینرو آرامگاهی زیبا در کنار رود جمنا ساخت وی قصد داشت برای خود نیز آرامگاهی در کران دیگر رود جمنا بسازد و این دو بنا را با پلی به یکدیگر متصل کند تا نشانه ای برای پیوند همیشگی او و همسرش باشد. شاه می خواست بر خلاف نمای تاج محل که از مرمر سفید بود، آرامگاه خودش از مرمر سیاه ساخته شود اما این آرامگاه هیچ وقت ساخته نشد. تاج محل جزو فهرست تازه از عجایب هفتگانه جهان است و برای انتخاب عجایب هفتگانه دنیا از بیش از شصت میلیون نفر در سراسر دنیا نظر سنجی شده است.

کانال تلگرام عجایب

تلگرام عجایب جهان

 

عجایب دنیا

دیوار چین

طولانی ترین و بزرگترین سازه مهندسی تدافعی نظامی از لحاظ زمان ساخت در جهان است. این دیوار در نقشه جغرافیایی چین ۷۰۰۰ کیلومتر امتداد یافته است. این اثر در سال ۱۹۸۷ در فهرست میراث جهانی ثبت شد.

تاریخ ساخت دیوار چین به قرن پنجم تا هشتم قبل از میلاد باز می گردد. حکومت وقت چین برای جلوگیری از حملات ملیت های شمالی، برجهای آتش برای خبر رسانی و یا قلعه های مرزی برای حصول اطلاعات دشمن را در ارتباط با دیوار و بر روی آن ایجاد کرد. در دوره حکمرانی سلسله های بهار و پاییز و کشورهای جنگجو، میان دوک ها جنگ بر پا شد و کشورها با استفاده از کوه های مرزی به ساخت دیوار پرداختند تا سال ۲۲۱ قبل از میلاد، امپراتور چین شی هوان پس از به وحدت رساندن چین، دیوارهای دوک ها را به هم متصل کرد که به صورت دیوار بزرگ در مرزهای شمالی بر روی کوه ها در آمد. او می خواست با این کار از حملات دشمن به مراتع شمالی جلوگیری کند.

در این زمان طول دیوار چین به ۵۰۰۰ کیلومتر می رسید. در سلسله خان پس از سلسله چین طول دیوار به ۱۰ هزار کیلومتر رسید. در تاریخ دو هزار و اندی ساله چین، حکمرانان دوران مختلف به ساخت دیوار چین پرداختند. تا اینکه طول دیوار به ۵۰ هزار کیلومتر رسید. این میزان معادل گردش به دور کره زمین است.

گردشگران چینی و خارجی از پیمودن دیوار احساس افتخار می کنند . حتی سران بسیاری کشورهای خارجی نیز فرصت دیدار از این اثر بزرگ را از دست نمی دهند . برخی از بخش های دیوار چین بخوبی حفظ شده است از جمله دیوار "بادلینگ " در نزدیکی بیجنیگ دیوار " سی ما تای " ، دیوار " موتیان یو " ، دروازه شان حای گوان در انتهای شرقی دیوار چین است که نخستین دروازه چین نامیده می شود و دروازه "جایوگوان" در انتهای غرب در گان سو ،این بخش ها همچنین از مکان های بسیار مشهور و دیدنی دیوار است و گردشگران زیادی در تمام سال از آنها بازدید می کنند

دیوار چین تجسم درایت و رنج و زحمت میلیونها چینی در دوره باستان چین است . این اثر پس ازهزاران سال از بین نرفته و دارای دلربایی فناناپذیر و سمبل روحیه ملیت چین است . سال 1987 میلادی دیوار چین به عنوان "سمبل ملیت چین در فهرست میراث جهانی ثبت شد.

جدیدترین تصاویر عجیب دنیا,عجایب دنیا,عجایب دنیا 2015

عجایب جهان در تلگرام

 

عجایب دنیا


 مجسمه مسیح در ریو

مجسمه مسیح مجسمه مشهوری است که در برزیل در شهر ریو دوژانیرو قرار دارد که مجسمه مسیح منجی است. این مجسمه با ۳۹.۶ متر بلندی در سال ۱۹۲۶ و در ارتفاع ۷۱۰ متری نوک کوه کورکووادو ساخته شده است. مجسمه مذکور حالت ایستاده عیسی مسیح را در حالیکه دستان خود را کاملاً باز کرده است نشان می دهد که این حالت نشان دهنده پذیرش همه انسانها در آغوشش است.

ساخت این مجسمه در سال 1921 آغاز شد و تا سال 1931 ادامه داشت، هزینه آن در آن زمان 250 هزار دلار بود که معادل 3.5 میلیون دلار امروزی است. این مجسمه که بیش از هزار تن وزن دارد در روز و شب از هر نقطه ای در شهر قابل مشاهده است.

ایده ساخت یک مجسمه بزرگ بر روی کوه کوروبادو، اولین بار در حوالی سال 1850  توسط کشیش کاتولیک، پدر و ماریا باس، ارائه شد که وی از شاهزاده ایزابل درخواست کمک مالی برای ساخت یک مجسمه مذهبی کرد. شاهزاده ایزابل توجه زیادی به این ایده نکرد و این ایده در سال 1889 که برزیل تبدیل به جمهوری شد و قوانین خواستار جدایی کلیسا و دولت شدند، رد شد. دومین پیشنهاد ساخت مجسمه بر روی کوه کوروبادو در سال 1920 به وسیله محفل کاتولیک ریو مطرح شد. این محفل، برای جذب کمک های مالی و جمع آوری امضا برای حمایت از ساخت مجسمه، برنامه ای به نام هفته مجسمه یادبود ترتیب داد. بیش ترین میزان کمک های مالی ، از سوی کاتولیک های برزیل فرستاده شد.

سالانه بیش از 600 هزار گردشگر از مجسمه عیسی مسیح در پارک ملی جیژوکا در ارتفاع 700 متری زمین دیدن می کنند. خط اهن صدساله این پارک زحمت بردن گردشگران به نزدیک مجسمه را می کشد. جدای از سفر شگفت انگیزی که در مسیر پارک خواهید داشت از دانستنیهای تاریخی برزیل هم برایتان خواهند گفت. همچنین در طول راه کافی شاپ هایی برای استراحت قرار گرفته است.

از میان 21 مجسمه انتخاب شده در سرتاسر جهان در یک رای گیری آنلاین مجسمه عیسی مسیح در ریو به عنوان یکی از عجایب هفتگانه انتخاب شد. مجسمه عیسی مسیح در ریو با 38 متر ارتفاع  نماد وفاداری،شادی و صلح می باشد.


تلگرام عجایب دنیا , کانال عجایب تهران