استخدام جدید آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقرزاده در همایش تجلیل از آموزشیاران و مدیران مجتمع های سوادآموزی که روز سه شنبه در اداره آموزش و پرورش شهرستانهای تهران برگزار شد، گفت: اساسنامه نهضت سواد آموزی در سال ۶۳ تصویب شد که بر اساس ماده ۶ آن آموزشیاران با داشتن دیپلم و ۵ سال سابقه فعالیت در نهضت به استخدام آموزش و پرورش در می آیند وبر همین اساس بسیاری از آموزشیاران همواره ذهنشان روی گذراندن ۵ سال سابقه متمرکز شده بود و توجه چندانی به برگزاری کلاس های نهضت نداشتند.
 
وی افزود: در سال ۱۳۸۰ مجلس تصویب کرد که دیگر آموزشیاران نهضت سواد آموزی به جز آزمون استخدام نشوند که بر اساس این مصوبه ۵۷ هزار آموزشیار در سال ۸۱ تا سال ۸۶ به استخدام درآمدند.
 
باقرزاده گفت: در سال ۱۳۸۸ بر اساس قانون مصوب شده در همان سال اعلام شد که معلمان حق التدریس به استخدام آموزش و پرورش درآیند که بر این اساس ۸ هزار آموزشیار نهضت سوادآموزی که تا قبل از سال ۱۳۷۰ با داشتن شرایط ویژه در نهضت مشغول به کار بودند، استخدام شدند.
 
به گفته وی، همچنین ۷ هزار نفر دیگر با توجه به شرایط ویژه که داشتن مدرک دانشگاهی و سابقه ۶۰ ماه بود فعالیت مستمر در نهضت بود به استخدام درآمدند اما آموزشیارانی که بعد از ۸۸ به نهضت سواد آموزی وارد شده اند مشمول این قانون نمی شوند. با این وجود سازمان نهضت سواد آموزی فرصتی را ایجاد کرد و آموزشیارانی که به طور غیر مستمر با نهضت کار می کنند آزمون دهند.
 
برگزاری آزمون برای استخدام ۱۱ هزار آموزشیار
 
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: بر اساس این آزمون ۱۱ هزار نفر قبول شده اند که تاکنون نیمی از آنها به استخدام درآمده و نیمی دیگر نیز بزودی استخدام می شوند و از مهرماه به عنوان معلم کار خود را آغاز می کنند.
 
وی گفت: آموزشیارانی که امتحان نداده اند قراردادهایشان به صورت تطبیقی بوده که بر این اساس میزان حقوق دریافتی شان برابر با معلمان پیمانی است.
 
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اعلام کرد: هم اکنون نیز در حال پیگیری هستیم تا آموزشیاران واجدشرایط و دارای مدرک دانشگاهی که ارتباطاتشان با نهضت به صورت مستمر بوده را نیز به استخدام درآورده اما هنوز راهکار قانونی آن را پیدا نکرده و در نتیجه نمی توان زمان دقیقی را برای استخدام این گروه اعلام کرد.
 
باقرزاده به آموزشیاران نهضت سواد آموزی توصیه کرد که اطلاعات پرسنلی و تحصیلی خود را به روز کنند تا در صورت اعلام برگزاری آزمون بتوانند با توان علمی بالا به استخدام آموزش و پرورش درآیند.
 
گامهای آخر ریشه کنی بی سوادی در کشور
 
وی با بیان اینکه هر اندازه به انتهای هدف که همانا رسیدن به نقطه صفر در حوزه بی سوادی است نزدیک می شویم کار آموزشیاران سخت تر است، ادامه داد: هم اکنون گامهای آخر ریشه کنی بی سوادی در کشور را طی می کنیم اما با توجه به اینکه پراکندگی افراد بی سواد در کشور بیشتر شده و شناسایی آنها مشکل تر است کار ما را سخت تر می کند.
 
به گفته باقرزاده، همچنین آموزشیاران باید تلاش زیادی بکنند تا احتمال برگشت بی سوادی افراد هر روز کمتر و کمتر شود. چرا که به زعم برخی افراد داشتن یا نداشتن مدرک پنجم دبستان چندان تاثیری در روال زندگی آنها ندارد.
 
به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، برنامه ریزیهای لازم برای برنامه ۵ ساله آموزش بی سوادی بین سنین ۱۰ تا ۴۹ سال انجام شده و در طول این ۴ سال می بایست با داشتن تجربه، تخصص ، امکانات مالی و انسانی و اختیارات گسترده بی سوادی را در کشور به طور کامل ریشه کن کرده و آمار را را به صفر برسانیم.
 
کاهش ساعات تدریس برای علاقه مندان به سوادآموزی
 
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور همچنین از کاهش ساعات سوادآموزی از ۱۵۲۰ ساعت به ۴۰۰ ساعت خبر داد و گفت: با توجه به اینکه افراد سوادآموز تمایلی به گذراندن این تعداد ساعت نداشته و احتمال برگشت آنها به بی سوادی زیاد بود ساعت سوادآموزی را تا مقطع پنجم دبستان ۴۰۰ ساعت کرده و چنانچه افرادی بخواهند در پایه های بالاتر تحصیل کرده و مدرک سیکل یا دیپلم خود را بگیرند ملزم به گذراندن ۶۰۰ ساعت آموزشی بیشتر هستند.
 
معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: اداره تربیت‌بدنی و سلامت ۱۵ هزار مربی برای سال تحصیلی جدید استخدام کرده است.
 
کیومرث هاشمی،در حاشیه نمایشگاه و جشنواره خدمت در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: در این راستا معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و معاونت تربیت‌بدنی و سلامت هر دو برآیند کار تربیتی هستند و بر این اساس می‌توان گفت که این دو حوزه مکمل یکدیگرند.
 
هاشمی افزود: حوزه معاونت تربیت‌بدنی و سلامت ۱۳ هزار مربی بهداشت و دو هزار مربی ورزش را در راستای سند تحول بنیادین استخدام کرده است.
 
معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: در ۳۰ سال گذشته به سبب کمبود نیروی انسانی در این حوزه، تفکیک این دو معاونت محقق نشد، اما امسال در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، این امر محقق شد.
 
هاشمی افزود: با حضور استخدامی‌های تربیت‌بدنی و سلامت، طرح‌های شنا، دوومیدانی و ژیمناستیک زیر پوشش قرار می‌گیرد.
 
معاون تربیت‌ بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: در مقطع ابتدایی این طرح در قالب طرح صباح و طناورز اجرایی شد.
 
هاشمی در پایان افزود: اصل موضوع تربیت‌بدنی، نقش تربیتی دانش‌آموزان بر ملاک تربیتی و اخلاقی است که در این راستا خانواده‌ها از طرح‌هایی که از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری می‌کند، رضایت داشتند.


مطالب مشابه :


نهضت سواد آموزی جذب یا استخدام جدید نیرو ندارد

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: این سازمان برای سال ۹۲، جذب یا استخدام جدید نیرو ندارد.




استخدام جدید آموزش و پرورش

اداره تبلیغات اسلامی املش - استخدام جدید آموزش و پرورش - - اداره تبلیغات اسلامی املش




جزئیات طرح تکمیلی استخدام معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت

چگونگی استخدام جدید معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی: محمدحسن دوگانی در گفت




16 هزار آموزشیار نهضت سوادآموزی در سراسر کشوراستخدام می شوند

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور از استخدام 16 هزار آموزشیار نهضت سوادآموزی در سراسر کشور




استخدام 54 آموزشیار نهضت سوادآموزی در قائمشهر

خبرگزاری فارس: رئیس نهضت سوادآموزی قائمشهر از استخدام 54 آموزشیار نهضت سوادآموزی در آموزش و




جزئيات مصوبه جديد مجلس در مورد استخدام معلمين حق‌التدريس و آموزشياران نهضت سوادآموزي

پایگاه خبری آذرنیوز - جزئيات مصوبه جديد مجلس در مورد استخدام معلمين حق‌التدريس و




رئيس سازمان نهضت سوادآموزي در آذربایجان غربی اعلام کرد

آموزشیاران 82 - رئيس سازمان نهضت سوادآموزي در آذربایجان غربی اعلام کرد - این وبلاگ قصد دارد




طرح آموزش فرد به فرد

همکاری در طرح آموزش فرد به فرد هیچ گونه حقی برای استخدام نیروی جدید در نهضت سواد




برنامه جدید استخدام دولتی در سال 91

آموزشیاران 82 - برنامه جدید استخدام دولتی در سال 91 - این وبلاگ قصد دارد آخرین اخبار در مورد




برچسب :