افتتاح رسمی خط تولید میلگرد 400 هزار تنی مجتمع فولاد آریا ذوب22/12/90

email.png-->print.png افتتاح رسمی خط تولید میلگرد 400 هزار تنی مجتمع فولاد آریا ذوب
گروه : ميلگرد

خط تولید میلگرد 400 هزار تنی مجتمع فولاد آریا ذوب دیروز با حضور محمد رضا رحیمی معاون اول رییس‌جمهور در شهر صنعتی اشتهارد به صورت رسمی آغاز به‌کار کرد. معاون اول رییس‌جمهور در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش سرمايه‌گذاران اين پروژه در بخش صنعت فولاد کشور، گفت: امید است که واحدهای تولیدی مشابه نیز در منطقه اشتهارد احداث و راه‌اندازی شوند.

وی با اشاره به اینکه اشتهارد با ویژگی‌های بسیار از مناطق بی‌نظیر کشور محسوب می‌شود، افزود: تنها مشکل این منطقه کمبود آب است که باید هرچه سریعتر آب مورد نیاز آن تامین شود.
رحیمی تصریح کرد: باید بر اساس مطالعه و کارکارشناسی و کمک استانداری البرز، تیم ویژه‌ای از کارشناسان برای بررسی انتقال آب به منطقه اشتهارد مامور شوند که البته دولت نیز باید در این زمینه حمایت کند.


وی همچنین از مقدمات تبدیل اشتهارد به شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: این منطقه به دلیل برخورداری از مزایای فراوان باید به شهرستان تبدیل شود و امید است که در اولین فرصت این امر اجرایی شود.


معاون اول رییس‌جمهور ابراز امیدواری کرد، در سال‌های آینده گام‌های اساسی برای سرمایه‌گذاری‌های کلان براي اتمام پروژه‌هایی با بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی در کشور برداشته شود.
وی افزود: در هفته گذشته منابع لازم در اختیار پروژه‌های بزرگ قرار گرفت به گونه‌ای که دولت برای تحقق این امر بخشی از املاک، اموال و دارایی‌های خود را به فروش خواهد گذاشت.
رحیمی تصریح کرد: بر اساس تمهیدات اندیشیده شده سه برابر بودجه عمرانی کشور در یک سال، در سال آینده برای اتمام پروژه‌های بزرگ نیمه تمام اختصاص خواهد یافت.


به گفته وی، برای مثال در پارس‌جنوبی حدود 32 فاز در دست اتمام است که در سال گذشته با 4 پیمانکار ایرانی به میزان 22 هزار میلیارد تومان قرارداد سرمایه‌گذاری منعقد شد، در صورتی که سرمایه‌های لازم برای 30 پروژه اختصاص یابد، تولیدات پارس‌جنوبی به دو برابر صادرات نفت طی یک سال خواهد رسید.


معاون اول رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر از طریق هر بخش از 30 فاز پارس جنوبی 4 میلیارد دلار صادرات صورت گیرد، میزان صادرات آن به 120 میلیارد دلار خواهد رسید. وی با اشاره به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در بخش برق و نیرو، گفت: هم‌اکنون سالانه یک هزار مگاوات برق به کشور عراق صادر می‌شود که امید است در آینده به یک هزارو 200 مگاوات افزایش یابد.


رحیمی با بیان اینکه ایران درزمینه برق در ردیف 15 جهان قرار دارد، افزود: از این رو در این بخش سرمایه‌گذاری کلان بسیار ضروری است.
وی همچنین به اختصاص سرمایه‌گذاری‌های کلان در سایر بخش‌های کشور از جمله مسکن، صنعت و معدن اشاره کرد.
معاون اول رییس‌جمهور در پایان از سرمايه‌گذاران فولاد آريا ذوب خواست تا با حمایت دولت صنعت فولاد را در کشور گسترش داده تا بستر مناسب برای صادرات فراهم شود. محمد جابریان رییس هیات‌مدیره مجتمع فولاد آریا ذوب نیز در مراسم افتتاح خط تولید میلگرد 400 هزار تنی تصریح کرد: این کارخانه در ابتدا با تولید 25 هزار تن میلگرد کار خود را آغاز کرد و پس از آن به 100 هزار تن و هم‌اکنون نیز با توجه به نیاز منطقه به 400 هزار تن افزایش داد.


وی گفت: 60 درصد از خط تولید میلگرد 400 هزار تنی به دست متخصصان ایرانی ساخته شده و امید است که در راه‌اندازی کارخانه‌های بعدی به صد در صد ساخت داخل دست یابیم.
رییس هیات‌مدیره مجتمع فولاد آریا ذوب به ضرورت راه‌اندازی واحد ذوب در این منطقه اشاره کرد و افزود: برای تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید میلگرد، این امر تحقق خواهد یافت.
به گفته وی، هم‌اکنون حدود 420 نفر در خط تولید میلگرد مجتمع فولاد آریا ذوب مشغول به کار هستند.


مدیر عامل خط تولید میلگرد 400 هزار تنی مجتمع فولاد آریا ذوب نيز در این مراسم تصریح کرد: طرح توسعه این خط از تاریخ اول مرداد سال جاری آغاز شد که پیش‌بینی می‌شود سال آینده به ظرفیت اسمی تولید 400 هزار تن برسد.


مهدی جابریان میزان سرمایه‌گذاری خط تولید یاد شده را حدود 600 میلیارد ریال برشمرد و خاطرنشان کرد: این واحد تاکنون از هیچ گونه تسهیلات بانکی استفاده نکرده است.
وی گفت: خط تولید میلگرد 400 هزار تنی فعلی از سال 83 با تولید 20 هزار تن میلگرد آغار به کار کرد و در سال 86 به 100 هزار تن و در سال 90 به 400 هزار تن افزایش یافت.
مدیر عامل مجتمع فولاد آریا ذوب از طرح‌های توسعه فولاد در شهرستان‌های دیگر خبر داد و افزود: امید است با حمایت دولت ظرفیت خط تولید میلگرد یادشده به یک میلیون تن برسد.
وی از برنامه راه‌اندازی خط ذوب 500 هزار تنی نیز خبر داد و تصریح کرد: هم‌اکنون برای تحقق این امر با کمبود زیرساخت‌های لازم از جمله برق مواجهیم.
جابریان به کاهش مصرف انرژی در بخش فولاد بر اساس استاندارد‌های تعریف شده اشاره و خاطرنشان کرد: دراين مجتمع با توجه به نصب ماشین‌آلات، مصرف انرژی را به میزان 20 تا 25 درصد کاهش دادیم.


مجتمع آريا ذوب با ظرفیت 400 هزار تن تولید میلگرد فولادی - ساختمانی و اشتغالزایی 400 نفر به طور مستقیم و اشتغالزایی 2 هزار نفر به طور غیر‌مستقیم روز گذشته آغاز به کار کرد.
مجتمع فولاد آریا ذوب فعالیت خود را در زمینه ذوب و نورد از سال 1383 آغاز به کار کرده و پس از 7 سال تولید انواع میلگرد را با استاندارد ایزو 6935 مطابق با استاندارد3132 ایران ادامه می‌دهد. محصولات این شرکت تولید میلگرد آجدار از سایز 8 الی 32 و،A4،A3 است که مقاومت کششی بالا و ضریب چسبندگی بیشتر با بتن را دارد و تولید میلگرد ساده را نيز از سایز 8 تا 32 که از مصارف خاص آن کاربرد در پروژه‌های سد‌‌سازی و پل‌‌سازی است در دست اجرا دارد. (آ)

 


مطالب مشابه :


لیست ثروتمندترین تبریزی ها

شركت مجتمع نورد ناب فولاد کاوه تیکمه داش در جهانی فرش مجتمع تفریحی شرکت




نرخ میلگرد کارخانجات آذربایجان روز سه شنبه 92/01/20

کاوه---1970: 1960: 1960: 1945: 1945: 1945: 1945: 1945: آذر مجتمع فولاد شاهین




قیمت لحظه ای میلگرد-------------------- میلگرد نیشابور---------عرضه مستقیم میلگرد

شرکت فولاد کاوه تیکمه شركت نورد میلگرد-قیمت مجتمع فولاد خراسان-میلگردنیشابور- دفتر




تولیدکنندگان میلگرد

مجتمع فولاد خرم فولاد کاوه تیکمه نورد فولاد




معرفی طرحهای انجام شده شرکت

12- طرح توجیهی مجتمع کنسانتره و گروه صنعتی کاوه. 19- طرح توجیهی کارخانه نورد و تولید




نحوه ی تولید میلگرد

بعداز رسيدن شمش ها به دمای مورد نظر جهت نورد به خط تولید شرکت فولاد کاوه مجتمع فولاد ظفر




میلگرد نیشابور---------------- قیمت بروز میلگرد

شرکت فولاد کاوه تیکمه شركت نورد فولاد مجتمع صنعتي فولاد




قیمت لحظه ای میلگرد-------------------- میلگرد نیشابور

شرکت فولاد کاوه تیکمه شركت نورد فولاد يزد. مجتمع فولاد




افتتاح رسمی خط تولید میلگرد 400 هزار تنی مجتمع فولاد آریا ذوب22/12/90

مجتمع آريا ذوب با در زمینه ذوب و نورد از سال 1383 آغاز به کار کرمان /کاوه تبریز/حسن




برچسب :