فوت و فن های زن داری و شوهرداری

فوت و فن های زنداریو شوهرداری

فوت و فن های زن داری

مردان اگر می خواهندمحبوب همسرشان شوند و فضایی سرشار از انس و معنویت و صمیمیت داشته باشند ، به توصیههای زیر توجه کنند:

۱ 
نسبت به همسر خود ، نگرشی مطلوب و متعالی داشته باشید و او را امانت الهیبدانید و در حفظ و نگهداری این ودیعه الهی تلاش کنید.

۲ 
به همسر خود احترام کنید و با ویمحترمانه صحبت کنید و در ارتباط با او از عواطف سرشار و محبّت بسیار دریغ نورزید.

۳
 
حقوق متقابل خود و همسر خود را بشناسید و در ایفای حقوق وی تلاش نمائید.

۴ 
باور کنید که پدر و مادر کانون منظومه خانوادگی هستند که تشعشعات عاطفیخود را در محیط خانواده می پراکنند و حیات عاطفی را رونق می بخشند.

۵
باور کنید که پدران و مادران پایه گذاران شخصیت فرزندان و معمارانخوشبختی آنان هستند بنابر این در تقویت روابط خود هر چه بیشتر تلاش کنید.

۶ 
همسر خود را فردی با ارزش و برخوردار از کرامت انسانی بدانید.

7
در زندگی خانوادگی به برنامه ریزیمعتقد شوید و باور کنید که با داشتن برنامه و التزام به اجرای آن ها می توانیدمشکلات زندگی خود را کاهش دهید و از قوای حیاتی خود و سایر اعضای خانواده به خوبیاستفاده نمایید.

8
همسر خود را فردی مستعد کمال، پیشرفت و تحول بپندارید.

9
به پیشرفت و ترقی و رشد شخصیت همسر خود علاقمند باشید و زمینه را برای تحقق اینامر فراهم نمائید و از این طریق کانون خانواده را از زوال و فرسایش تدریجی مصونسازید و عرصه زندگی را برای نوآوری ها بگشایید.

10
زمینه را برای پرورش احساسات مثبت و عواطف سازنده نسبت به همسر خودفراهم سازید و از داد و ستد عاطفی به سه شیوه قلبی، کلامی و عملی استفاده کنید ولذا به همسر و شریک زندگی خود ابراز محبّت کنید همسر خود را قلباً دوست بدارید و بازبان این امر را ثابت نمایید.

11
محبّت خود را به همسرتان به صورت عملی نیز نشان دهید و لذا سعی نمائیددر روز تولد او، یا روز ازدواج او و یا مناسبت های دیگر به او هدیه دهید و از اینطریق محبّت خود را ابراز نمائید.
12
سعی کنید فهرستی از قابلیت ها، صفات مثبت همسر خود را در نظر بگیرید وبه موارد مثبت وجود و شخصیت او کاملاً توجه کنید و در مناسبات با او به این قابلیتها اشاره نمائید و از صفات برجسته و مثبت او تعریف کنید و از این طریق فضای خانوادهو گفتگو را به فضایی گرم و صمیمی و آکنده از روحیه مثبت تبدیل نمائید.
13
به جنبه های مشترک فکری و روحی خود و همسرتان توجه کنید و سعی کنید،خصایص مثبت، سازنده هر دو به تدریج بیشتر شود و از طریق خودآگاهی و خودسنجی بهخودسازی برسید و صفات برجسته انسانی را در وجود خود و همسرتان تقویت نمائید.
14
سعی کنید با همسرتان تفاهم داشته و رابطه حسنه داشته باشید. این تفاهممی تواند در حضور دیگران و یا در فضای خلوت زندگی صورت پذیرد. این امر مستلزم بهرهگیری از «هنر خوب شنیدن و خوب گوش دادن است». لذا سعی کنید در هنگام گفتگوی باهمسرتان، به دقت به گفتار او توجه کنید و اجازه دهید که مطالب خود را کاملاً بیانکند.

15
هنگامی که عصبانی هستید، این گفتار امام علی علیهالسلام را مدّ نظر قرار داده و اجرا کنید:
«
به هنگام خشم؛ نه تنبیه، نه دستور و نه تصمیم»
16
باور کنید که همسرتان انسانی است منحصر به فرد و واجد ویژگی های شخصیتیمثبت و منفی. لذا از مقایسه او با دیگران به شدت بپرهیزید. سعی کنید او را با گذشتهاش مقایسه کنید و تغییرات رفتاری و پیشرفت فکری و اخلاقی وی را تحسین نمائید.
17
سعی کنید حالات و روحیات همسر خود را بشناسید و فهرستی از آرزوها وعلائق وی تهیه کنید و از انتظارات او آگاه شوید. سپس به تأمین خواسته ها و علایقمنطقی و اصولی وی خود را ملزم نمائید.
18
سعی کنید حریم یکدیگر را مراعات کنید و از جرّ و بحث با هم خودداری کنیدو مطالب بیجا را با سکوت خود و یا ارائه پیشنهاد مناسب به گفتگوهای سازنده و ثمربخشتبدیل کنید.
19
باور کنید که هر کلمه و گفتار شما، در بردارنده بار عاطفی و روانی استکه بر وجود شنونده تأثیر مثبت و منفی دارد لذا سعی کنید از زبان گرم، نرم، ملایم،توأم با احترام و محبّت استفاده کنید و کلمات «بفرمائید، بنشین و ....» سه پیام استکه هر کدام اثری خاص در ارتباط با دیگران دارند. کوشش کنید از کلمات موهن، ملالتآور، تحریک آمیز، هرگز استفاده نکنید.
20
سعی کنید برای نیل به تفاهم و مناسبات بیشتر با همسرتان از صداقت وراستی استفاده کنید. باور کنید که رمز خوشبختی و توفیق بسیاری از خانواده ها،صادقانه بودن آنها و بهره گیری از این صفت برجسته انسانی بوده است.
21
به مدیریت کانون خانواده اهمیت دهید و سعی کنید در تصمیم گیری و هدایتزندگی از هماهنگی لازم برخوردار شوید و حدود وظایف هر یک از اعضای خانواده را مشخصنمائید.
22
سعی کنید خود را برتر و بالاتر از همسرتان احساس نکنید و او را شریکزندگی بدانید و به این نکته توجه کنید که درجات تحصیلی، موقعیت اجتماعی، وضعیت سنی،امکانات مالی شما، باید بر میزان فروتنی و خضوعتان بیفزاید، بخصوص زمانی که درپیشرفت های تحصیلی و موفقیت های مادی شما همسرتان نقش اساسی داشته است.
23
برای نگهداری حریم خانوادگی و روابط صحیح انسانیو تقویت امنیت و تفاهم در زندگی سعی کنید اسرار و راز های درونی خانواده را نزددیگران بازگو مکنید و از این طریق اعتماد همسرتان را به خود جلب کنید.
24
برای بقاء، تداوم و تعالی خانواده و دست یابی به کاخ سعادت زندگی، مصلحتزندگی را بر منفعت شخصی ترجیح دهید و سعی کنید خواسته های فردی خود را در راه تحققاهداف زندگی و زناشوئی نادیده بگیرید و هر جا که مصلحت بزرگتری مطرح است انعطافپذیری بیشتری نشان دهید.
25
از لجاجت و رقابت ناسالم با همسرتان جداً پرهیز کنید. و جای آن را بهیکدلی، یکرنگی، صمیمیت و رفاقت بدهید. باور کنید یکی از مهمترین عوامل تزلزل دربنای خانواده و آغاز نابسامانی و مشکلات خانوادگی، لجبازی دو همسر با هم و عدمپذیرش یکدیگر می باشد. سعی کنید همسرتان را آنگونه که هست بپذیرید و روابط خود رابر پایه دوستی و محبّت تنظیم کنید.
26
سعی کنید در صدد تملک کامل همسرتان نباشید و از مرز تعادل خارج نشوید.
27
به اصل تفاوت های فردی معتقد باشید و باور کنید که زن و شوهر دو موجودندکه از نظر هوش و استعداد و علایق و خصایص جسمانی و اخلاقی تفاوت هایی دارند. سعیکنید حداکثر توافق بین خصایص شما و همسرتان به تدریج برقرار گردد و وجود یکدیگر رامکمّل و متمم هم بدانید و به تکامل هم کمک کنید.
28
همیشه به همسرتان متذکر شوید که کار او به ویژه در خانه برای شما باارزش است لذا سعی کنید کار مرد و زن خانه را کم ارزش و کار بیرون از خانه را باارزش تلقی نکنید. این امر در تقویت روحیه و مبانی خانواده تأثیر زیادی دارد.
29
به اصل مشارکت در زندگی خانوادگی معتقد باشید و سعی کنید تمام کارها راتنها خودتان انجام ندهید بلکه از همسرتان و فرزندان خود کمک بگیرید. باور کنید کهدر ازدواج و تشکیل خانواده مرد و زن عالی ترین سرمایه های وجود خود یعنی روح و قلبو عواطف و آرزوها و احساسات و امکانات خود را به مشارکت گذاشته و با قبول همفکری،همیاری، مددکاری و تعهدات گوناگون، بهترین جلوه مشارکت را ارائه کرده اند. به ایننکته اهمیت دهید که امروزه مدیر موفق مدیری است که به قابلیت ها و قدرت های اعضایخانواده خود بهای لازم داده و شرایط را برای بروز و ظهور این توانمندی های خدادادیمساعد می نماید. لذا با مشارکت با هم فضای خانه را به فضایی بالنده و ثمربخش مبدلسازید.
30
اگر به دلیل کار زیاد و تعهدات بیرون از منزل قادر نیستید، عملاً بههمسرتان کمک کنید، علاقه خود را به کمک و همکاری با او ابراز نمائید و از حمایتخود، وی را مطمئن سازید.
31
در مدیریت خود از مرد سالاری و زن سالاری خودداری کنید و برای داشتن یکخانواده متعادل از حق سالاری پیروی کنید و به گفتار امام باقر علیه السلام که میفرماید: «حق را بگویید، گرچه بر علیه خودتان باشد» کاملاً توجه نمائید. در مدیریتخانه، مرد یا زن هیچکدام نباید نظرات و سلیقه های خود را بر دیگری تحمیل نمایند ولذا باید کلام حق و منطق صحیح را چه از جانب مرد و چه از جانب زن باشد بپذیرید.
32
برای تعادل در زندگی و کامیابی هر چه بیشتر، ازخوش خلقی و گشاده رویی و چهره ای پر نشاط استفاده کنید و کوشش کنید که با شیوه هایگوناگون گرد و غبار افسردگی را از چهره همسرتان بزدایید. هرگز اجازه ندهید افکارمأیوس کننده و منفی بر وجود اعضای خانواده شما سایه افکند و ریشه های شادکامی وشادابی شما را ازبین ببرد.

فوت و فن های شوهرداری

آرامش و صفای خانواده علاوه بر این که در پرورش صحیح فرزندان فوق العاده مؤثر است، محیطی گرم و صمیمی برای ابراز عشق همسران نسبت به یکدیگر پدید می آورد، و ایشان را کمک می کند که به صورتی شایسته و درست به وظایف خویش عمل نمایند. از جمله عوامل مؤثر در ایجاد صفا و صمیمیت، سازگاری زن با شوهر و صبر و شکیبایی او در همسرداری و خانه داری است که از نظر اخروی و معنوی نیز پاداش فراوانی را به دنبال دارد ، هم چنانکه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند: خوشا به سعادت آن زنی که همسرش از وی راضی باشد که این رضایت مقام او را بالا می برد.

البته عکس این مطلب هم صدق می کند و مردان نیز باید رفتاری مناسب داشته باشند اما در این مقاله بحث ما شوهر داری است و در مقاله ای جداگانه به روش های زن داری مناسب هم اشاره می کنیم.

۱- به همسرتان توجه کنید و علاقه خود را به او با زبان ابراز دارید.

اغلب مردان دوست دارند که از مردانگی آنها تعریف و تمجید شود. آن ها تشنه تعریف و تمجید شما هستند. وقتی مردی تمجید شود مایل است به سرعت به آن پاسخ دهد. به او بگویید که چه همسر توانا و خوبی است . به شوهرتان بگویید که دوستش دارید و او را مناسب ترین مردی می دانید که توانسته اید با او ازدواج کنید.

2- با شوهر خویش خوش رو و خوش زبان باشید.

از نکات بسیار مهم در جلب محبت شوهر، رعایت اخلاق حسنه است. همیشه با گرمی و مهربانی و به آهستگی با شوهر خود صحبت کنید. هیچ گاه صدای تان را در مقابل او بلند نکنید مبادا کلمات توهین آمیز درباره او به کار برید، هرگز او را به دلیل معایب یا نواقصش مورد استهزا قرار ندهید.

۳- به او نیکی کنید.

سعی کنید نیازهای او را قبل از آن که بر زبان آورد ، بر آورده کنید. قبل از آن که به شما بگوید.وقتی خسته از سر کار می آید برای او نوشیدنی ببرید. انجام این امور به ظاهر ساده، در جلب محبت شوهر بسیار مؤثر است.

۴- او را در رسیدگی و کمک به مادر و خانواده اش تشویق کنید.

از کمک های شوهرتان به مادر و خانواده اش، اظهار رضایت و خوشحالی کنید. خودتان به او پیشنهاد کنید که به دیدن خانواده اش برود. در مناسبت ها برای خرید هدیه با او همکاری کنید. همچنین خودتان هدایایی برای مادر و خانواده اش بخرید و به او بگویید که به آن ها تقدیم کند. با انجام چنین اعمالی، شوهرتان را خوشحال می کنید و او سعی می کند در مقابل این همه گذشت و مهربانی، چند برابر برایتان فداکاری کند.

5- خود را برای شوهرتان بیارایید و به تمایلات همسرتان با رغبت پاسخ دهید.

خود را در مقابل همسرتان، زیبا جلوه دهید ، با سر و وضع مرتب و آراسته در مقابل او ظاهر شوید و زیباترین لباس ها و زیورآلات خود را در حضور او بپوشید. این ها نشانه علاقه شما به شوهر است و محبت او را نسبت به شما افزایش می دهد. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:

«از وظایف زن در قبال شوهر آن است که خود را برای او با خوش بوترین عطرها ، خوش بو سازد. بهترین لباس ها را در حضور او بپوشد و به بهترین صورت، آرایش نماید.»

مطلب دیگر آن که برای مردان، نشان دادن عشق از طریق ارتباط زناشویی، بسیار راحت تر از بیان کلامی است. برای آن که شوهرتان به لحاظ احساسی و عاطفی خود را وقف شما کند ، لازم است نیازهای او را بر آورده سازید. او نیاز دارد بداند که به او تمایل دارید. اگر شوهرتان در روابط عاطفی و زناشویی ، احساس رضایت کند قطعا به نیازهای عاطفی شما پاسخ می گوید.

۶- توجه به او بیشتر از فرزندان باشد.

زمانی که فرزندان به دنیا می آیند ، پس از گذشت چند ماه چون تمام توجه شما صرف مراقبت از فرزندتان می گردد و به شوهرتان به طور ناخودآگاه توجه کمتری می کنید. ممکن است شوهرتان احساس تنهایی کند در چنین مواردی حواس تان باشد که پدر بچه ها را فراموش نکنید و توجه شما بیشتر به شوهرتان باشد. این کار علاوه بر آموزش رعایت احترام پدر به فرزندان، حاکی از احترام شما به شوهرتان نیز هست.

۷- پذیرش سرپرستی مرد بر خانواده

می دانیم که مرد مسئولیت سرپرستی خانواده و مدیریت کلان آن را بر عهده دارد و این مسئولیت به دلیل ویژگی های خاص جسمانی و عقلانی، بر عهده او گذاشته شده است. از سوی دیگر، مرد در صورتی قادر به انجام این وظیفه خواهد بود که همسر و فرزندان، تصمیمات اتخاذ شده از سوی او درباره خانواده را بپذیرند. تصمیماتی از قبیل شهر یا محل سکونت، ادامه تحصیل، اشتغال و …. بدون پذیرش از سوی زن، قابل اجرا نخواهد بود. گردن نهادن به این تصمیم ها از سوی زن، نشانه پذیرش حق سرپرستی مرد بر خانواده و رعایت حرمت اوست. ناگفته پیداست که مرد در اتخاذ تصمیم هایش درباره خانواده، باید با همسر خود مشورت کند و با مد نظر قرار دادن دیدگاه ها بهترین و معقولانه ترین تصمیم را که به نفع همه اعضای خانواده باشد اتخاذ نماید.


مطالب مشابه :


فوت و فن دور زدن حسابرس

صورتهای مالی نمونه شركتهای عضو بورس. مجله حسابداری و مديريت فوت و فن دور زدن




فوت و فن نگارش مقاله و پروپوزال و نیز پایان نامه

بورس و سهام. اخبار در این پست فوت و فن نگارش مقاله و پروپوزال و نیز پایان نامه رو در




فوت و فن های یک مدیریت پایدار و ابدی

فوت و فن های یک یکرنگ رسمی با کفش های واکس زده و صورت اصلاح شده ی ادوکلن زده ، روی بورس است




فوت و فن های زن داری و شوهرداری

فوت و فن های زن داری و شوهرداری بورس | اس ام اس فوت و فن های




فوت و فن لذت سبزی کاری در آپارتمان

فوت و فن لذت سبزی کاری در آپارتمان 66120538-09109808524 حوزه فروش بازار بورس آزادی -




338_ موفقیت در بورس تهران شانسی شانسی نیست

از مهر ماه 88 مطالب بازار بورس و سرمایه را در و خود را به انواع و اقسام فوت و فن های




بازارهای مالی چگونه رفتار می‌کنند؟/راه و روش و فوت و فن سرمايه گذاري

بازارهای مالی چگونه رفتار می‌کنند؟/راه و روش و فوت و فن محصول، قیمت، توزیع، ترفیع و




فوت و فن نگارش مقاله و پروپوزال و نیز پایان نامه

در این پست فوت و فن نگارش مقاله و پروپوزال و نیز پایان نامه رو در اختیارتون قرار داده میشود




موفقیت در بورس تهران شانسی شانسی نیست

آموزش و تحلیل بورس کنی، تحقیق کنی و خود را به انواع و اقسام فوت و فن های معامله




آموزش بورس برای تازه کاران ، روش ورود به بازار بورس

کارگزار در واقع واسط بین شما و بازار بورس می‌باشد و و یادگرفتن فوت و فن، به




برچسب :