مصالح نانو

          مصالح نانو

                      خواص فیزیکی و شیمیایی مواد نانو (در شکل و فرمهای متعددی که وجود دارند از جمله ذرات ، الیاف ، گلوله و . . .) در مقایسه با مواد میکروسکوپی تفاوت اساسی دارند . تغییرات اصولی که وجود دارد نه تنها از نظر کوچکی اندازه بلکه از نظر خواص جدید آنها در سطح مقیاس نانو می باشد .هدف نهایی از بررسی مواد در مقیاس نانو ، یافتن طبقه جدیدی از مصالح ساختمانی با عملکرد بالا می باشد ، که آنها را می توان به عنوان مصالحی با عملکرد بالا و چند منظوره اطلاق نمود . منظور از عملکرد چند منظوره ، ظهور خواصی جدید و متفاوت نسبت به خواص مواد معمولی می باشد به گونه ای که مصالح بتوانند کاربردهای گوناگونی را ارائه نمایند .
در مطالب بعدی که خواهد آمد مواد نانو ساختاری معرفی خواهند شد که با توجه به نوظهور بودن چنین موادی می توانند تحولی شگرف در صنعت ساختمان سازی و صنایع وابسته به آن ایجاد کنند .


مواد نانوکامپوزیت
نانوکامپوزیت ها موادی هستند که ذراتی در مقیاس نانو را در قالب مواد استانداردی مانند پلیمر ها ترکیب می کنند . پلیمر به جسمی گفته می شود که از ترکیب مواد مشابه و از تکرار واحد های ساختمانی یکنواخت ایجاد شده باشد . با ترکیب نانو ذرات می توان به ویژگی های خاصی دست یافت ، یعنی می توان استحکام مکانیکی ، دوام و رسانایی الکتریکی و گرمایی را بر حسب نیاز تغییر داد .
مزیت نانوذرات این است که حتی اضافه کردن مقدار زیادی از این مواد ، وزن ماده مورد نظر را ۵/۰ تا ۵ درصد افزایش می دهد که این مقدار تا حدی قابل چشم پوشی است . تا کنون نانو کامپوزیت های کمی وارد مرحله تجاری شده اند و بیشتر آنها هنوز در مرحله آزمایش و بررسی قرار دارند .
نانوکامپوزیت هایی که شامل نانو ذراتی مانند فیلترها ، نانوتیوب ها ونانو فیبرهای کربنی و گرافیت می شوند ، استفاده گسترده ای در صنعت پلاستیک دارند .
نحوه عمل کرد نانوکامپوزیت
نسبت سطح به حجم نانوذرات بسیار بزرگ است و این امر باعث می شود که خواص آنها به میزان چشم گیری تغییر کند . همچنین این خصوصیت ترکیب نانو ذرات با مواد حجیم را متفاوت می کند . بنابراین کامپوزیت می تواند با توجه به عناصر سازنده آن به کرات بهبود یابد .
کاربردهای کنونی نانوکامپوزیت
پلاستیک های نانوکامپوزیت موارد استفاده متفاوتی دارند برای مثال می توان از خازن های لایه نازک در تراشه های کامپیوتری استفاده کرد . از الکترولیت های پلیمر جامد در انواع باطری ها ، موتور های اتومبیل ، مخازن سوخت و بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود که دو مورد آخر موارد استفاده بیشتری دارند . اگر نانوکامپوزیت نسبت هزینه به کارایی قابل قبولی داشته باشد می تواند نقش بنیادینی در صنعت خودرو سازی ایفا کند .
برخی از نکات موجود در استفاده ار نانوکامپوزیت به شکل تجاری به شرح زیر است :
۱- توسعه موادی حجم وسیع تر با هزینه کمتر
۲- تولید موادی با هزینه کمتر و کارایی بیشتر
۳- توسعه سریع تر و کم هزینه تر از روش های تحلیلی
۴- تسلط بر علم جریان و تغییر شکل ماده در کامپوزیت های پلیمری
۵- افزایش استحکام بدون افزایش حجم
۶- پیشگویی مدل سازی جهت/جریان
مواد نانو کامپوزیت بر پایه پلیمر (ماتریس پلیمری) اولین بار در سالهای 70 معرفی شده اندکه از تکنولوژی سول - ژل جهت انتشار دادن ذرات نانو کانی درون ماتریس پلیمر استفاده شده است .
هرچند تحقیقات انجام شده در دو دهه گذشته برای توسعه تجاری این مواد توسط شرکت تویوتا در ژاپن در اواخر سالهای 80 صورت گرفته است ، ولی رشته نانو کامپوزیت پلیمر هنوز در مرحله جنینی و در آغاز راه می باشد .
در این شرایط نانو آلومینا ، بهترین ساختار نانوئی است که افق جدیدی را در صنعت سرامیک نوید می دهد . زیرا کاربرد این مواد پدیده ای است که از نظر مکانیکی ، الکتریکی و خواص حرارتی به طور مناسب دارای تعادل بوده و در رشته های مختلف کاربرد دارد . از جمله می توان به چند نمونه اشاره کرد :
• تکنولوژی نانوفلز آرتوناید که اخیراً به طور تجاری ، الیاف نانویی آلومینا ، انقلابی در رشته سرامیک بوجود آورده است .
• ذرات نانویی غیر فلز مانند : نانوسیلیکا ، نانوزیرکونیا و مواد دیگر اصلاح کننده سرامیک ها
 

بتن با عملکرد بالا (HPC(1)

یکی از چالشهایی که در رشته مصالح ساختمانی بوجود آمده است ، بتن با عملکرد بالا(HPC)می باشد . این نوع بتن مقاوم از نوع مصالح کامپوزیت بوده و از نظر دوام جزو مصالح کامپوزیت و چند فازی مرکب و پیچیده می باشد . خواص ، رفتار و عملکرد بتن بستگی به نانو ساختار ماده زمینه بتن و سیمانی دارد که چسبندگی ، پیوستگی و یکپارچگی را بوجود می آورد .
بنابراین ، مطالعات بتن و خمیر سیمان در مقیاس نانو برای توسعه مصالح ساختمانی جدید و کاربرد آنها بسیار حائز اهمیت می باشد . روش معمولی برای توسعه بتن با عملکرد بالا اغلب شامل پارامترهای مختلفی از جمله طرح اختلاط بتن معمولی و بتن مسلح با انواع مختلف الیاف می باشد . در مورد بتن به طور خاص ، علاوه بر عملکرد با دوام و خواص مکانیکی بهتر ، بتن با عملکرد بالای چند منظوره(MHPC)خواص اضافه دیگری را دارا می باشد ، از جمله می توان به خاصیت الکترو مغناطیسی ، و قابلیت به کار گیری در سازه های اتمی (محافظت از تشعشعات ) و افزایش موثر بودن آن در حفظ انرژی ساختمانها و ... را نام برد .

نانوسیلیس آمورف

در صنعت بتن ، سیلیس یکی از معروفترین موادی است که نقش مهمی در چسبندگی و پر کنندگی بتن با عملکرد بالا ایفا می کند .
محصول معمولی همان سلیکیافیوم یا میکرو سیلیکا می باشد که دارای قطری در حدود 1/0 تا 1 میلی متر می باشد و دارای اکسید سیلیس حدود 90% می باشد . می توان گفت که میکرو سیلیکا محصولی است که در محدوده بالای اشل اندازه نانو متر جهت افزایش عملکرد کامپوزیت مواد سیمانی به کار برده می شود .
محصول نانو سیلیس متشکل از ذراتی هستند که دارای شکل گلوله ای بوده و با قطر کمتر از 100 نانومتر یا بصورت ذرات خشک پودر یا بصورت معلق در مایع محلول قابل انتشار می باشند ، که مایع آن معمول ترین نوع محلول نانو سیلیس می باشد ، این نوع محلول در آزمایشات مشخص در بتن خود تراکم به کار گرفته شده است . نانو سیلیس معلق کاربردهای چند منظوره از خود نشان می دهد مانند :
* خاصیت ضد سایش
* ضد لغزش
* ضد حریق
* ضد انعکاس سطوح
آزمایشات نشان داده اند که واکنش مواد نانو سیلیس با هیدرواکسید کلسیم در مقایسه با میکرو سیلیکا بسیار سریع تر انجام گرفته و مقدار بسیار کم این مواد همان تاثیر پوزالانی مقدار بسیار بالای میکرو سیلیکا را در سنین اولیه دارا می باشد .
تمام کارهای انجام یافته بر روی کاربرد مواد نانو سیلیس کلوئیدی در بخش اصلاح خواص ریولوژی ، کار پذیری و مکانیکی خمیر سیمان بوده است . آنچه که در اینجا مطرح است نتایج اولیه محصولات نانو سیلیس با قطری در محدوده 5 تا 100 نانومتر می باشد .

نانوذرات رس

برخی از انواع نانوذرات درچسب های (ملات های) مختلف ونحوه تاثیر آنها برروی ویژگی های کلیدی مرتبط با فرسایش بتن ، مانند ممانعت ازانتقال یون های کلر، مقاومت دربرابر دی اکسید کربن، پخش بخار آب، جذب آب وعمق نفوذ هدایت می شوند. نوعی حلال متشکل از رزین اپوکسی باوزن ملکولی پایین ونانوذرات رس ، نتایج امیدوارکننده ای را در این زمینه نشان داده است .

نانوذرات اکسید آهن یا هماتیت

درصورت اضافه نمودن نانوذرات اکسید آهن به ماتریس بتن علاوه بر افزایش مقاومت بتن ، پایش سطوح تنش بتن را ازطریق اندازه گیری مقاومت الکتریکی برشی امکان پذیر می سازد .

نانوذرات دی اکسید تیتانیوم

نانوذرات دی اکسید تیتانیوم هم برای بهبود ویژگی های بتن در نمای ساختمان ها به عنوان پوشش بازتاب کننده مورد استفاده قرار می گیرد . این نانو ذرات ازطریق واکنشهای فوتوکاتالیستی قوی قادر به شکستن و تجزیه آلاینده های آلی ، ترکیبات آلی فرار وغشای باکتریایی هستند ، به همین جهت برای ایجاد خاصیت ضد عفونی کنندگی به رنگ ها ، سیمان ها وشیشه ها اضافه می شوند. بتن حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم دارای رنگ سفید و درخشندگی خاصی است و این درخشندگی رابطور موثری حفظ می نماید . درحالی که ساختمان های ساخته شده بابتن معمولی فاقد چنین ویژگی هستند .

حسگرها

حسگرها ی مبتنی برفناوری نانو نیز می توانند به نوبه خودکاربردهای زیادی در سازه های بتنی داشته باشند ، برای کنترل کیفیت ودوام بتن ، این حسگرها می توانند برای هدف های مختلفی نظیر، اندازه گیری چگالی ، میزان افت بتن ، پارامترهای موثر دردوام بتن مانند ، دما ، رطوبت ، غلظت کلر، پی هاش ، دی اکسیدکربن ، تنش ، خوردگی میلگردها وارتعاش طراحی شوند .

فولاد

فولاد یکی از فلزات بسیار مهم در صنعت ساخت وساز است . تحقیقات نشان داده است اضافه نمودن نانو ذرات مس به فولاد از ناهمواری های سطحی فولاد می کاهد و درنتیجه تعداد عوامل افزایش دهنده تنش ودر نهایت ترک خوردگی های ناشی از خستگی سازه هایی مانند پل ها و برج ها ، که در آنها بارگذاری به طور متناوب انجام می گیرد رامحدود می سازد .

سیمان

اخیراً تولیدکنندگان سیمان دریافته‌اند که کاهش اندازه ذرات سیمان تا ابعاد نانو مقیاس، موجب تسریع در سفت شدن آن می‌شود ، لذا گروهی از محققان سوئیسی با استفاده از روش فاز گازی و سنتز به شیوه تزریق شعله‌ای ، به روشی برای آماده‌سازی مستقیم و تک مرحله‌ای نوعی سیمان نانوذره‌ای از جنس نانوذرات سیلیکات کلسیم (همان ترکیب سیمان پورتلند معمولی) دست یافته‌اند که واکنش‌پذیری اولیه آن ده برابر بیش از سیمان‌هایی است که به روش‌های معمولی تهیه شده‌اند ، البته این سیمان بسیار متخلخل بوده و پایداری‌اش نسبت به سیمان‌های معمولی کمتر است و هنوز برای کارهای ساختمانی مدرن که مستلزم تحمل بار زیاد است ، مناسب نیست .
این نانوسیمان برخلاف سیمان پورتلند معمولی ، متناسب با دمای محیط واکنش ، نانوذراتی با اندازه‌های مختلف (به‌طور متوسط یک سوم ذرات مشابه در سیمان معمولی) دارد ، همچنین اندازه کوچک این ذرات موجب تغییر کامل رفتار هیدراسیون این سیمان شده و در نتیجه ضمن حفظ همان واکنش‌های ترمودینامیکی ، واکنش‌های سینتیکی متفاوتی را خواهد داشت .
دانشمندان امیدوارند به‌رغم تخلخل بالای این مواد ، بتوان با توجه به واکنش‌پذیری اولیه بسیار خوبی که دارند ، کاربردهای جدیدی را به‌ویژه در مواردی که کوتاه بودن زمان سفت شدن حائز اهمیت است ، به وجود آورند .
هم‌اکنون از این نانوسیمان متخلخل در نوسازی یا عایق‌کاری کاربردهایی که نیاز چندانی به استحکام در برابر فشردگی ندارند و ترکیب آنها با مواد معمولی به بهبود سخت شدگی آنها کمک می‌کند، استفاده می‌شود، همچنین این سیمان در کاربردهای هزینه‌بر کوچک‌مقیاس به‌ویژه اتصالات ساختمانی یا به‌صورت ترکیبی با فرمو‌ل‌ها موجود که به تسریع کار آنها کمک می‌کند نیز کاربرد دارد .

نانو لوله ها

معمولاً الیاف برای مسلح کردن و اصلاح عملکرد مکانیکی بتن بکار برده می شوند . امروزه از الیاف فلزی ، شیشه ای ، پلی پروپلین ، کربن و . . . در بتن برای مسلح کردن استفاده می شود و لیکن تحقیقات روی بتن مسلح شده توسط نانو لوله کربنی انتشار نیافته است تا بتوان از نتایج آن برای مسلح کردن بوسیله نانو لوله ها استفاده کرد .
نانو لوله کربنی توسط سومیو لیجیما در سال 1991 کشف شده است و کارهای بسیاری بر روی ساختار نانو در بخش فیزیک کوانتوم انجام یافته است بطوری که تحقیقات نوین بر روی تکنولوژی و مهندسی نانو در سطح جهانی نقش اساسی و اصلی بازی می کند . کربن 60 و نانو لوله های نوین دارای ساختاری هستند که آنها را از فولاد قوی تر و بسیار سبک می کند بطوریکه می توانند خمیدگی و کشش را بدون شکستن تحمل نمایند و در آینده جایگزین الیاف کربن خواهند شد که در کامپوزیت ها به کار برده می شوند .
نانو لوله ها با توجه به تحقیقات انجام شده در مرکز تحقیقات بتن ، دارای مقاومت کششی بیش از هر نوع الیاف بتنی شناخته شده می باشند و نیز نانو لوله ها خواص ویژه قابل ملاحظه حرارتی و الکتریکی از خود نشان می دهند ، بطوریکه هادی بودن حرارت آنها بیش از دو برابر الماس و هادی بودن الکتریکی آنها در حدود 1000 برابر فلز مس می باشد .
نانو لوله ها طبقه جدیدی از محصولات می باشند که انقلابی جدید در زمینه مصالح و مواد پیشرفته را بوجود آورده اند . یک نسل جدید از نانو کامپوزیت های چند منظوره می توانند به عنوان نانو لوله های کربنی در نقش الیاف مسلح کننده مناسب آن مواد مورد استفاده قرار گیرند . بنابراین نانو لوله های کربنی از اجزای کلیدی بدست آوردن هدف اصلی ذکر شده در فوق به عنوان مصالح ساختمانی با عملکرد بالای چند منظوره ، بازی می کنند .

 

نانوپوشش های سنگ وچوب

این نانوپوشش ها ی آنتی باکتریال ، مقاوم در برابر آب ، هوا، مواد ارگانیکی و غیر ارگانیکی هستند و یکی از پوشش های اصلی صنعت ساختمان به شمار می روند . نانو پوشش های سنگ وچوب ترکیباتی هستند که ضمن حفظ ظاهر اصلی سطح باعث عدم ایجاد چسبندگی در سطح شده و آب ، چربی و سایر آلودگی ها را از سطح دفع می کنند . ضمناً نانو پوشش های سنگ وچوب برای سطوح سنگی نفوذ پذیرکه خاصیت مکندگی دارند نیز موارد استفاده بسیاری دارند . ترکیبات این نانو پوشش ها معمولاً شامل الماس ، نقره ، شیشه و سرامیک می باشند و باتوجه به موارد مصرف ممکن است متفاوت باشند ، اما در اکثرآن ها فاز حامل آب والکل است وذرات آنها تا ۳۰۰درجه سانتیگراد مقاوم هستند .
مزیت ها :
• پوشش سطوح منفذ دار
• حفظ تنفس سطوح
• حفظ سطوح در برابرعوامل محیطی
• امکان تمیز شدن لک ها ازجمله چربی ها وروغن ها با آّب
• جلوگیری از ایجاد کپک جلبک و مشابه آنها و محافظت سطوح ازتاثیرنم وکثیفی ها
موارد مصرف :
پوشش های سنگ وچوب ، علاوه بر استفاده در سطوح چوبی معمولی برای سطوح چوبی جلادار وسطوح چوبی رنگ شده هم مورد استفاده قرارمی گیرند . درسطوح چوبی جلادارسه ماه پس ازاعمال جلا مورد استفاده قرارمی گیرند وبرای سطوح چوبی رنگ شده ازنانوپوشش های چند منظوره استفاده می شود .
ساختمان هایی که با سیمان های الیافی ساخته می شوند پس از مدتی به منبع لکه وکثیفی تبدیل می شوند . سیمان استفاده شده درنمای ساختمان ها ، کثیفی هاوکپک ها رامکیده وباتاثیر نورخورشید آنها رابخوبی درداخل ماتریس جایگزین می کند و دورکردن این لکه ها و کثیفی ها کار بسیار مشکلی است . استفاده ازنانوپوشش های سنگ وچوب درنمای ساختمان باعث عدم نفوذ کثیفی ها ، باکتری ها وغیره به داخل ماتریس می شوند وظاهر اولیه نما را به خوبی حفظ می نمایند .
درخت های بزرگ اطراف ساختمان ها با به جا گذاشتن آثار خود برروی سطوح ساختمان ها باعث می شوند نمای ساختمان ها به مرور زمان رنگ سبز درختان رابه خود گرفته وبرای تمیز کردن آن ها می بایست ازابزارتمیزکننده بافشارهای قوی استفاده شود ، اما این عمل نیز باعث می شود پس از چند ماه درسطح ساختمان چسبندگی بیشتری ایجاد شود و سریع تر وراحت تراز قبل کثیفی ها رابه خود جذب کنند دراین گونه موارد نیز استفاده از با نانوپوشش های سنگ وچوب ضروری به نظر می رسد .
بتن گازی و ماسه سنگ هایی که ساختار سفید رنگی دارند واغلب در آتلیه ها و ایوان ها به کار می روند ، کثیفی ها وچربی ها را جذب کرده وظاهر آنها خیلی سریع به صورت نامطلوبی تغییرمی کند . در این شرایط استفاده ازتمیز کننده های بافشار بسیار قوی نیز کارساز نمی باشد . اما در صورت استفاده از نانو پوشش های سنگ وچوب درحالی که به سطح اجازه تنفس داده می شود ، باعث عدم نفوذ مواد به سطح می شوند ، بدین ترتیب رنگ وساختار اصلی سطح حفظ می شود .
همچنین استفاده ازنانوپوشش های سنگ وچوب باعث می شوند ساختمان ها همراه با باغچه ها و مجسمه های اطراف آن ها از تاثیرات محیطی محفوظ مانده و به مرورزمان در رنگ آن ها تغییری ایجاد نشود .


شیشه
نانو پوشش های شیشه در صنایع ساختمان واتومبیل بیشترین کاربرد را دارند ، در ادامه به برخی ازکاربرد های آنها در صنایع ساختمانی اشاره شده است :
شیشه های خود تمیز شونده
این نوع نانو پوشش ها ، باضخامت چند نانومتر در سطح شیشه یک فیلم آب دوست تشکیل می دهند ، سطح هیدروفیل آنها از تاثیر نور خورشید یک فوتوکاتالیست تشکیل داده وآب جمع شده در سطح ، درمقابل نیروی جاذبه زمین میزان آب / هوا را برروی خود افزایش داده وبدین ترتیب آب جمع شده در سطح تماماً پخش شده وبخودی خود امکان تمیز شدن رابوجود می آورد .
نانوپوشش های استفاده شده برروی شیشه پس از شش هفته خاصیت خود تمیزشوندگی را از خود نشان می دهند . بنا به گفته متخصصین نانوذرات نانوذرات دی اکسید تیتانیوم موجود در این نانو پوشش ها دارای دو خاصیت است ، یکی از آن ها فوق العاده هیدروفیل بودن آن است، دیگر آن که دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی است، زیرا نانوذرات دی اکسید تیتانیوم قادربه شکستن وتجزیه آلاینده های آلی است . این تاثیرپس ازگذشت چند هفته در شیشه ایجاد می شود، زیرا تیتانیوم دی اکساید باید در داخل ماتریس شیشه جایگزین شده٬ و شیشه ها را از کثیفی های موجود رها کرده وسپس کثیفی های محیط رابه صورت کاتالیتیک تجزیه نموده واز بین ببرد . خاصیت پخش شوندگی مساوی آ ب در سطح باعث می شود بدون اینکه لکه ای باقی بماند سطح ازکثیفی ها عاری شود .



شیشه های کنترل کننده انرژی
این نوع شیشه ها ضمن دارابودن تنوع دررنگ وسایر خصوصیات، قادرند باکاهش شدید امواج ماوراء بنفش ومادون قرمز عبوری وتنظیم عبور نورمرئی، در زمستان تا ۸۵درصد ودر تابستان تا ۸۰درصد از هدر رفتن انرژی داخل ساختمان جلوگیری کرده ودر صرفه جوئی مصرف انرژی ، نقش بسزائی داشته باشند .
شیشه های محافظ در برابر آتش
شیشه های محافظ دربرابر آتش نیز یکی دیگراز دستاوردهای فناوری نانو است . این محصول از طریق قراردادن یک لایه شفاف محتوای نانو ذرات سیلیس درمیان دو صفحه شیشه ای ساخته می شود که در هنگام گرم شدن شیشه این لایه شفاف تبدیل به محافظی سخت ، تیره ومقاوم دربرابر آتش می شود .

 



 

 

رنگ نانو عایق

رنگ نانو عایق محصولی است که با کمک فناوری نانو موفق شده است در عین برآورده ساختن مسائل زیست محیطی ، عایق کاری حرارتی با پوشش لایه نازک را به همراه محافظت از خوردگی و مقاومت در برابر رطوبت و رشد کپک و قارچ ، یکجا به ارمغان آورد .
استفاده از رنگ نانو عایق در ساختمان می تواند تا 40% موجب کاهش هزینه های سیستم های گرمایشی و سرمایشی شود . همچنین رنگ نانو عایق موجب افزایش عمر تاسیسات ساختمان می گردد و در یک دوره میان مدت باعث کاهش هزینه های ساختمان از جمله رنگ آمیزی مجدد ، هزینه های ناشی از صدمات رطوبت ، نم و رشد کپک و قارچ و در نهایت هزینه های مربوط به مصرف انرژی می گردد .
مشخصات :
• رنگ آمیزی و عایق کاری دیوارها ، کف ، سقف و بام ساختمان
• کاهش مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف
• صرفه جویی حداقل 40 درصد در مصرف انرژی سرمایش و گرمایش
• رنگ پایه آب ، بدون نیاز به حلال و دوستدار محیط زیست
• پوشش ضد نم و رطوبت ، آب گریز ، مقاوم در برابر نفوذ باران و رطوبت محیط
• قابل استفاده در نمای بیرونی و بام ساختمانها به دلیل مقاومت بسیار بالا در شرایط جوی مختلف
• با چسبندگی بالا بر روی سطوح فلزی، چوبی، گچی، سیمانی، بتنی، گالوانیزه و سایر سطوح
• دارای قابلیت تنفس رنگ و پوشش به میزان
• قابل شستشو با آب و صابون و راحتی تمیز نمودن سطح
• مقاوم در برابر رشد باکتری ها ،کپک و قارچ
• قابلیت استفاده به صورت بی رنگ (شفاف) متناسب با جنس سطح
• با 1600 طیف رنگی ، جایگزین بسیارمناسب رنگ
• ضد اشعه UV خورشید
• دمای مناسب جهت اعمال پوشش : 10 تا 50 درجه سانتیگر
نانو عایق پتویی
نانو عایق پتویی انقلابی در عایق کاری صنعتی محسوب می گردد . این عایق قابل انعطاف بوده و ظاهری شبیه به پتو دارد و از الیاف مخصوص و سلیکاژل طی فرآیندی خاص ، در دما و فشار بحرانی و با استفاده از فناوری نانو تهیه شده است . این عایق با ضخامتی در حد میلیمتر و بسیار سبک می تواند در بازه دمایی 265- درجه سانتیگراد تا 650 درجه سانتیگراد به عنوان یک عایق حرارتی و برودتی به کار رود .
مزایا :
• دوستدار محیط زیست و بدون هیچگونه مواد آلوده کننده و آزبست
• دوام و پایداری بسیار زیاد در شرایط سخت آب و هوایی
• ضد حریق وآتش مطابق استاندارد
• مقاوم در برابر تخریب گرمایی
• کارایی عالی در دماهای بسیار پایین
• مقاوم در برابر نفوذ آب
• دارای ضخامت بسیار کم
• مقاوم در برابر خوردگی زیر عایق
• ظاهر پتویی شکل ، قابل انعطاف و ضد ضربه
• بسیار سبک و کم حجم
• نصب بسیار سریع و راحت
• دو تا پنج برابر عایق کاری بهتر نسبت به پشم سنگ ، پلی یورتان ، کلسیم سیلیکات و فوم گلاس
• قابل استفاده در صنایع نفت ، گاز ، پتروشیمی ، نیروگاهی و سایر صنایع

منبع:http://nanoarchitecture.ugig.ir


مطالب مشابه :


دانلود آخرين نسخه نرم افزار جعبه لایتنر پایش

دانلود آخرين نسخه نرم افزار جعبه لایتنر پایش دانلود آخرين نسخه نرم افزار جعبه لایتنر پایش




دزیمتر فیبری سوسوزن بهنگام برای پایش نوترون و گاما در شتابدهنده های پرتو درمانی

دزیمتر فیبری سوسوزن بهنگام برای پایش نوترون و گاما در شتابدهنده های پرتو لایتنر چیست؟




روشهای غیر تهاجمی در تشخیص کاردیومیوپاتی ایسکمیک و غیر ایسکمیک

تهاجمی نقشی اساسی در تشخیص صحیح مشکلات قلبی، تعیین سبب شناسی و پایش درمانهای لایتنر




12.Radiotherapy / IGRT

مقالات - 12.Radiotherapy / IGRT | دانشگاه ازاد www.azmoon.com دکتری کنکور دانشگاه آزاد کارشناسی ارشد www.azmoon.net




باید ها و نباید ها در مدیریت گازهای طبی

استاندارد ملی ایران به شماره 7112 ، پایشگرهای اکسیژن جهت پایش مخلوط گاز با روش لایتنر .




مدیریت کنترل بیماری های واگیر

10. همکاری در نظارت و پایش عملکرد فعالیت های واحدهای بهداشتی با روش لایتنر .




گزارش سمینار پزشکی از راه دور

پایش از راه دور رادیولو‍‍ژی از راه دور سیستم های تصویرگری اخذ داه ها با روش لایتنر .




گرایش بیومتریال - دانشجوی بیومتریال

را درThebes کشف کردند که یک عضو مصنوعی چوبی همانند یک انگشت چوبی در پایش بکار لایتنر چیست




مصالح نانو

فراگیری با جعبه لایتنر. قالب




برچسب :