معرفی درسهای تخصصی سال سوم هنرستان رشته معماری شاخه فنی و حرفه ای

1.     عناصر و جزئیات :تو این درس شما آشنا می شوید با زمین و نحوه پی سازی ساختمان، نحوه دیوار چینی، چگونگی محافظت ازدیوارها در برابر رطوبت، درگاه ها یا باز شوها در دیوار،چگونگی سقف سازی به روش طاق ضربی، کف سازی ها، اندود ها، سرویس های بهداشتی، در و پنجره، نماسازی و کشیدن جزئیات تمام این ها که به صورت تئوری به شما درس داده خواهد شد لازم به ذکر است که این درس در دانشگاه هم با همین عنوان همراهتونه و همچنین تو درس طراحی فنی هم به این درس اشاراتی میشه پس بهتره دقت لازم رو تو همین سال داشته باشید تا بعدا به مشکل بر نخورید.


 

2.     آشنائی با بناهای تاریخی : قشنگ ترین درسی که تا اون موقع تو عمرم خونده بودم این درس بود که البته تو دانشگاه هم با عنوان های آشنائی با معماری جهان و آشنائی با معماری اسلامی ادامه پیدا می کند. تو این درس آشنا میشید با اولین سکونت گاه ها در ایران، معماری دوره های مختلف، شهر و شهرسازی، کاخ ها، باغ ها،مراکز خدماتی مثل کاروانسراها،حمام ها،پل ها، آب انبارها، قلعه ها، بنا های مذهبی، مراکزاقتصادی، مراکزعلمی وفرهنگی، فقط همین توضیح رو می تونم بدم که واقعا درس شیرینیه وآدم ازخوندنش لذت می بره.


 

3.     متره وبرآورد: قبل ازهرتوضیح بهتره بهتون بگم متره یعنی چی، برآورد یعنی چی چون اسم این درس یه مقدار گنگه وکسانی که با این درس آشنا نیستن همیشه معنیش رومی پرسن. متره یعنی: اندازه گیری دقیق مقدار هر یک از اجزای کاربراساس نقشه ها ومحاسبه مقدارمصالح وتجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز. بر آورد یعنی : محاسبه هزینه های اجرای کاربراساس مقدار بدست آمده ازمتره وواحدهای مخصوص هر یک ازاجزای کار. خوب این یه تعریف کاملا بسته از این درس بود وقتی وارد درس میشید به صورت بازتر وتخصصی تربا این درس آشنا می شید.


 

4.     تاسیسات ساختمانی : این کتاب 2 تا بخش داره که تشکیل شده از فصل های مختلف شما تو بخش اول با تاسیسات ساختمان آشنا می شوید و تو بخش دوم با تاسیسات آب و فاضلاب و همچنین نقشه های تاسیسات آشنا می شوید.


 

5.     نقشه برداری : تو این درس با اصول و فنون نقشه برداری به صورت کاملا سطحی آشنا میشید که همین مقدار آشنائی + کار با دوربین های نقشه برداری برای کسی که دررشته معماری درس می خونه کافیه ، کار با دوربین های نقشه برداری رو به صورت جزئی تر تو دانشگاه یاد میگیرید. نقشه برداری بچه های عمران خیلی کاربردی تراز بچه های معماریه.

 

6.     مبانی طراحی معماری : این درس یه درس کاملا عملی و همچنین جالب و شیرین. نحوه تدریس دبیران محترم در این درس با همدیگه فرق داره دبیر ما به ما پلان طبقه اول یه ساختمان رو دادن و گفتن طبقه دومش رو طراحی کنیم ، البته قبلش راجع به استانداردهای اندازه های اطاق ها و.... صحبت کرده بودن و ما رو آماده این کارکرده بودن این بود که اولین پلانمون رو تو دنیای معماری طراحی کردیم و کلی ذوق کردیم که البته کلی از توش ایراد درآوردن،خوب اولین کارمون بود یگه. در آخر هم هر کدوممون یه عکس از فضای خشک خانه مثل پذیرائی یا اطاق خواب ویا ...و یه عکس هم از فضای ترخانه مثل آشپزخانه و یا دستشوئی و یا... از تو مجلات معماری پیدا کردیم و کشیدیم و به اصطلاح معماری راندو( رنگ آمیزی در معماری ) و تحویل دبیرمون دادیم.در کل تجربه جالبی بود.

 

7.     نقشه کشی معماری: این درس هم کاملا عملی ودرآخر باید پروژه تحویل دبیرتون بدید شما تو این درس آشنا میشیدبا ترسیم دقیق و اصولی نقشه های معماری به نوعی این درس ادامه دهنده راه درس ترسیم فنی در سال دوم است. نقشه هائی که داخل کتاب اومده رو اول به صورت مدادی یا به اصطلاح معماری اتود روی کاغذ پوستی ترسیم می کنید بعد به صورت راپیدی که در اصطلاح معماری بهش میگن دسن تو کاغذ کالک ترسیم میکنید و در آخر به صورت آلبوم شده تحویل دبیرتون می دید.

 

8.     ماکت سازی : این درس هم کاملا عملی و فوق العاده جذاب راستش من هر وقت ماکت می سازم خسته نمیشم شما تو این واحد با نحوه ساختن ماکت آشنا می شید این چیزائی که بهتون اینجا یاد می دن + خلاقیت خودتون + تمیز کار کردن +علاقه فراوان باعث می شه از شما یه ماکت ساز حرفه ای بسازه.


 

همیشه این جمله رو به یاد داشته باشید : هر گاه علاقه و استعداد در یک جا جمع شد منتظر یک شاهکار باش.


مطالب مشابه :


توضیحات برای هنرجویان دوم هنرستان

توضیحات برای هنرجویان دوم هنرستان: لیست دروس سال دوم هنرستان رشته نقشه برداری




ليست هنرستان هاي فنــي و حرفــــه اي و کاردانش(پسرانه و دخترانه منطقه 5 تهران)

مشاوره تحصیلی، خانوادگی و رفتاری - ليست هنرستان هاي فنــي و حرفــــه اي و کاردانش(پسرانه و




رشته های هنرستان در یک نگاه

فراگیران این رشته ضمن آموزش های دروس پایه در هنرستان ها با مواد زیر آشنا خواهند شد :




لیست منابع کنکور رشته ی کامپیوتر (منابع کنکور فنی و حرفه ای)

هنرستان مجازی کامپیوتر - لیست منابع کنکور رشته ی کامپیوتر لیست منابع دروس عمومی .




لیست هنرستان های فنی حرفه ای شهر مشهد

گروه کامپیوتر فنی حرفه ای خراسان رضوی - لیست هنرستان های فنی حرفه ای شهر مشهد - - gcfrazavi - گروه




لیست هنرستان های فنی حرفه ای نمونه استان خراسان رضوی

کارگروه دروس تخصصی کامپیوتر فنی حرفه لیست هنرستان های فنی حرفه ای نمونه خیابان هنرستان:




معرفی درسهای تخصصی سال سوم هنرستان رشته معماری شاخه فنی و حرفه ای

سوم معماری هنرستان آشنایی شما با رشته معماری و دروس آن می باشد لذا از شما خواهشمندم




لیست پایان نامه های ارشد برق مخابرات دانشگاه تهران

هنرستان فنی شهدا تهران - لیست پایان نامه های ارشد برق مخابرات دانشگاه تهران - دروس مشترک




برچسب :