گزارش سفر 16 روزه گروه دوچرخه سواری خانه كوهنوردان كرج

بنام خداوند جان و خرد

گزارش سفر 16 روزه گروه دوچرخه سواري خانه كوهنوردان كرج

مبداء كرج، مقصد بنادر و جزاير خليج فارس

روز سي­ ام اسفند ماه سال يكهزار و سيصد و نود و يك با قطار تهران بندر عباس ساعت 14:10 سفر گروه آغاز شد. البته لازم به ذكر است كه دوچرخه ها يك هفته جلوتر به انبار توشه راه­آهن كرج تحويل داده شده بود تا به بندر عباس ارسال شود.

اين گروه متشكل از ده نفر خانم­ها: زهرا سليقه، ناديا ناجي، مريم مالكي و مژده عليمحمدي و آقايان مجتبي ثقفي، مهدي خياطي، مصطفي كريمي، مهدي ياوري، ميثم سروش به سرپرستي آقاي مهدي رحماني تهران رو به قصد بندر عباس ترك كردند.

صبح روز يكم فروردين ماه سال 1392 ساعت 9:30 در بندر عباس پس از توقف قطار و پياده شدن، دوچرخه­ها تحويل گرفته شد و بار تركبندها بسته شد، ناگفته نماند همزمان با ورود گروه طوفان شن هم شروع شد كه اين خود مزايا و معايبي داشت. از مزاياي آن پايين آمدن دماي هواي جنوب بود كه كمك بزرگي بود و از معايب آن وجود باد مخالف بود كه از سمت غرب مي­وزيد و از آنجاييكه حركت ما هم به سمت غرب بود ركاب زني رو دشوار مي­كرد.

1.png

حدود ساعت 16:45 دقيقه همون روز با لنج از اسكله حقاني به سمت جزيره قشم حركت كرديم كه حدود ساعت 19 در جزيره قشم بوديم. در مدرسه سميه قشم اسكان يافتيم و روز بعد آنجا را به قصد شيب دراز ترك كرديم تا از ساحل كندالو، وارد جزيره هنگام شويم.

در ميان راه از غار دستكند خُربس هم ديدن كرديم و بعد تا شهر سوزا ركاب زديم. بدليل طوفان شني كه از صبح روز قبل شروع شده بود مجبور به گرفتن ماشين شديم تا مارا به شيب دراز برساند اين مسير هرچند كه كمتر از 15 كيلومتر بود اما باد اونقدر شدت داشت كه ركاب زدن در اين شرايط تنها اتلاف وقت و انرژي بود.

2.png

3.png2.png


3.png

ركاب زني روز سوم فروردين در جزيره هنگام با دمايي در حدود 33 درجه سانتيگراد روزي بيادماندني در سفر براي همگي ايجادكرد. ساحل آرام و بكر اين جزيره بدون نگراني از عبور اتومبيل طبيعتش رو معصومتر و پاكتر ازآنچه هست كرده بود.

پس از بازگشت از جزيره هنگام شب را در ساحل كندالو در شيب دراز چادر زديم و فرداي آن روز ركاب زني خود را به سمت بندرلافت شروع كرديم در اين بندر در مسجد باصفايي كه يك بهار خواب بسيار بزرگي داشت اسكان يافتيم. اين مساجد از مساجد سني نشين هستند كه برعكس مساجد ما تنها محلي براي عبادت نيستند بلكه علاوه بر آن، مكانهاي امني هستن براي پناه مسافراني همانند ما كه با حداقل امكانات سفر مي­كنند. تك مناره هاي اين مساجد كه از دوردستها ديده مي­شدند روزنه اميدي براي مسافران در گذشته و حتي در حال حاضر هستند. از آنجايي كه تهيه آب شيرين هزينه داشت اما در كمال حيرت، متوليان اين مساجد آب شيرين هم برايگان در اختيار مسافران مي­گذاشتند.

بازديد از جنگل­هاي حرا و چاه­هاي تاريخي تِلا از جمله فعاليت­هاي گروهي اين روز بود.

7.png

  7.png

صبح روز بعد، پنجم فروردين ساعت 8 صبح از بندر لافت به سمت شهر طبل حركت كرديم و در نهايت به شهر گوران رسيديم كه شب را در مسجد گوران سپري كرديم.

روز ششم فروردين حدود ساعت 13 به بندر باسعيدو كه آخرين بندر در قسمت غربي جزيره قشم بود رسيديم و پس از استراحت و صرف نهار جزيره قشم را با قايق موتوري در يك روز طوفاني، به سمت استان هرمزگان و بندر سفلين ترك كرديم. يك شب در مدرسه اي در سفلين مانديم كه با مهمان­نوازي مردم مهربان اين شهر رو برو شديم. آنها به محض اين كه فهميدند امكان پخت و پز نداريم براي دو وعده برايمان غذاي مخصوص خود را بنام حواري ماهي درست كردند كه اين محبتشان هرگز از ذهن ما خارج نخواهد شد.

روز هفتم فروردين از مسير جاده ساحلي از سفلين راهي بندر لنگه شديم كه بعد از رسيدن به بندر معلم و تمام شدن جاده ساحلي به جاده آسفالته برگشتيم و با حمايت و استقبال پليس راه بندر لنگه به سلامتي به بندر لنگه رسيديم.

9.png9.png

به دليل مسائل اقتصادي و محدوديت فروش بليط قايق مجبور شديم از بندر چارك به سمت جزيره كيش سفر كنيم در حاليكه در برنامه اول قرار بود از بندر لنگه با قايق به جزيره كيش برويم. در هر حال با ماشين تا چارك رفتيم و فرداي آن روز يعني روز هشتم فروردين با لندي كرافت راهي جزيره زيباي كيش شديم.

10.png

10.png

دو روز يعني تا دهم فروردين در كيش مانديم و بعد از ركاب زني كامل جزيره و بازديد از اماكن ديدني آن مانند: شهر تاريخي حريره، آب انبار كيش و كشتي يوناني و ساحل زيباي مرجان بعد از ظهر روز دهم راهي اسكله والفجر شديم و با لندي كرافت به بندر چارك برگشتيم.

12.png12.png

حدود ساعت 21:30 وارد بندر چارك شديم كه متاسفانه به دليل دير وقت بودن وسيله اي با قيمت منطقي پيدا نشد تا مارو به بندر خمير برسونه كه البته امكان ركاب زني هم وجود نداشت بالاجبار شب رو در بند چارك مونديم و از آنجايي كه دوچرخه­ها و ساير وسائلمون رفته بود بندرخمير، ما با حمايت و بزرگواري مسئولان آموزش و پرورش چارك از بي خانماني نجات پيدا كرديم. روز بعد رفتيم بندرخمير و از آنجا تا بندرعباس كه چيزي حدود 100 كيلومتر بود رو ركاب زديم اين روز يعني يازدهم فروردين از سخت ترين روزهاي سفر بود.

روز دوازدهم دوباره به اسكله حقاني رفتيم تا اينبار بندرعباس رو به قصد رفتن به جزيره هرمز ترك كنيم. حدود ساعت 15:30 رسيديم جزيره هرمز و به محض رسيدن از قلعه پرتغالي­ها ديدن كرديم و بعد نيمي از جزيره رو تا اقامت­گاه محيط زيست ركاب زديم. شب در ساحل زيبا و بينظير جزيره هرمز مانديم تا صبح روز سيزده فروردين، شاهد بازي دلفينها و لاكپشتها باشيم كه گويي آنها هم همانند ما سيزدهم فروردين رو جشن گرفته بودند.

نزديك ظهر مسير باقي­مانده جزيره را ركاب زديم و در ميان راه بزرگترين فرش خاكي ساخته شده از ماسه­هاي رنگي كه توسط هنرمندان با ذوق ايراني ساخته شده بود را مشاهده كرديم.

14.png14.png

عصر روز سيزدهم به بندرعباس برگشتيم و شب را در مدرسه نشاط مانديم و فرداي آن روز حدود ساعت 11 دوچرخه­ها رو به انبارتوشه راه­آهن بندرعباس تحويل داديم و ساعت 13:15 دقيقه سوار قطار شديم و به سمت تهران برگشتيم و به اين ترتيب پانزدهمين روز سفر پر هيجانمون هم با همراه شدن گروه ديگري از بچه­هاي گروه خانه كوهنوردان كرج كه به چابهار سفر كرده بودند پر هيجان­­تر شد. روز شانزدهم به تهران رسيديم و به اميد داشتن سفرهاي خوبي اينچنين، ازهم خداحافظي كرديم.


مطالب مشابه :


گزارش سفر هرمزگان

روز اول – به سوی بندرعباس. حرکت از تهران ساعت 13:40 با قطار تهران- بندرعباس. حدود نیم ساعت قبل از حرکت همه بچه ها در ایستگاه دور هم جمع شده اند، پس از سوار شدن به قطار و جابه جایی وسایل، سرپرست گروه برای آشنایی بیشتر بچه ...




تور پنج و نیم روزه ی جزیره ی قشم

وسیله نقلیه اصلی: قطار قطار تهران-بندرعباس-تهران وسیله نقلیه محلی: وسیلۀ نقلیۀ توریستی لنج یا قایق برای مسیر بندرعباس تا قشم اقامت : خانه ی محلی تجهیز شده. با توجه به گروهی بودن تور، نحوه چیدمان گردشگران عزیز در اتاق ها بستگی به ...




گزارش سفر 16 روزه گروه دوچرخه سواری خانه كوهنوردان كرج

گزارش سفر 16 روزه گروه دوچرخه سواري خانه كوهنوردان كرج. مبداء كرج، مقصد بنادر و جزاير خليج فارس. روز سي ام اسفند ماه سال يكهزار و سيصد و نود و يك با قطار تهران بندر عباس ساعت 14:10 سفر گروه آغاز شد. البته لازم به ذكر است كه ...




سفر علمي سياحتي به بندرعباس-قشم

روز 28 ام حدود ساعت 12 ظهر ، بليط قطار داشتيم از تهران برا بندر عباس . از يه هفته قبلش از ترس اينكه مبادا بليط گيرم نياد ، رفتم بليط گرفتم. طبق معمول ، قطار با حدود يك ساعت تاخير راه افتاد ، با اينكه 55 تومن پول بليط داديم ، اما خبري از ناهار ...




بلیط گروهی و چارتر قطار

حمل و نقل ريلي رجاء نوع قطارهای مسافری این شرکت که امکان رزرو گروهی و چارتر را دارند: ترن ست، اتوبوسي ۲ طبقه، اتوبوسي معمولي، سبز، سيمرغ، طوس، درجه ۲خواب و دانماركي در مسیر تهران مشهد وهمچنین در سایر مسیرها از شهرهاي زير به مشهد: شاهرود، سمنان، ... و۵۵۱۲۵۵۷۱ و همچنین اقای علایی امور گروهی به شماره ۸۸۳۱۰۹۰۹ ادرس شرکت خيابان كريمخان زند، اول خيابان سنائي شمالي، شركت رجاء شرکت وانیاریل غزال ۴تخته، دليجان ۴ تخته و ۴ تخته مارال در مسیر تهران مشهد و۴ تخته غزال تهران - بندرعباس و اصفهان ...




اطلاعات عمومی در خصوص حمل خودرو با قطار و قیمت آن

اين واگنها در كليه محورهاي راه آهن ( به غير از محور شمال ) قابل سير و بهره برداري است و با ظرفيت ۱۰ الي ۱۲ خودرو ( با توجه به ابعاد خودرو ) در حال حاضر در مسير تهران به مشهد، بندرعباس، كرمان، اهواز، تبريز همچنين اصفهان به بندرعباس و مشهد- بندرعباس و ...




ایران وایرانشناسی

مجنون می‌نشیند و او در سایه حرمان و سرما گرفتار می‌آید و وقتی‌كه... آن‌گاه بهار بر دامن خلیج همیشه فارس می‌نشیند؛ از قشم گرفته تا بندرعباس، از بوشهر گرفته تا شط كارون از چابهار گرفته تا دل نیك‌شهر و قصرقند و... قطار یا هواپیما. و از همه برتر جزیره هرمز ... جزیره هرمز شوید، گزینه قطار تهران ـ بندرعباس انتخاب مناسبی است؛ اگر حدود ساعت یك بعدازظهر از تهران سوار قطار شوی و اگر ابر و باد و مه و خورشید و فلك یاری كنند، آن‌گاه می‌توانی امیدوار باشی كه فردا حدود ساعت 8 صبح به مقصد رسیده‌ای؛ «بندرعباس».




برچسب :