طرح توسعه مجتمع فولاد بناب به بهره‌برداري رسید

 

طی روز گذشته و با حضور رييس‌جمهوري:

گروه بورس کالا- طرح توسعه مجتمع فولاد بناب در استان آذربايجان شرقي روز گذشته با حضور رييس‌جمهوري و وزير صنايع و معادن و مسوولان صنعتي به بهره‌برداري رسید.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

خط توليد ميلگرد آجدار مجتمع فولاد صنعت سهند و خط توليد و ذوب شمش فولادي مجتمع فولاد صنعت شهريار از مجموعه‌هاي مجتمع فولاد بناب در استان آذربايجان شرقي با سرمايه‌گذاري يک‌هزار و 700 ميليارد ريال و اشتغالزايي براي 800 نفر در شهرک صنعتي بناب راه‌اندازي شده و ظرفيت توليد سالانه اين واحد بيش از يک ميليون تن ميلگرد آجدار است. فعاليت شرکت فولاد صنعت شهريار از خانواده مجتمع فولاد بناب، شامل ذوب و توليد انواع شمش‌هاي فولادي است که با سرمايه‌گذاري يک‌ هزار و 700 ميليارد ريال و اشتغالزايي براي 700 نفر در شهرک صنعتي بناب در استان آذربايجان شرقي راه‌اندازي شده است. ظرفيت توليد سالانه اين واحد 500 هزار تن شمش فولادي اعلام شده است. مجتمع فولاد بناب هم‌اکنون داراي چهار شرکت شامل فولاد شاهين بناب، فولاد صنعت بناب، فولاد صنعت شهريار و فولاد صنعت سهند است.
ظرفیت تولید طی 5 سال دو برابر شد
علی‌اکبر محرابیان، وزير صنايع و معادن در مراسم بهره‌برداري از طرح توسعه مجتمع فولاد بناب با اشاره به اينكه ظرفيت توليد فولاد طي پنج سال گذشته دو برابر شده است، گفت: از شاخص‌هاي مهم توسعه و پيشرفت هر جامعه‌اي توليد و مصرف سيمان و فولاد است و براي توليد اين دو کالا در کشور امروز هيچ محدوديتي وجود ندارد.
وزير صنايع سرمايه‌گذاري‌هاي انجام شده براي توسعه فعاليت‌هاي صنعتي و توليدي در استان آذربايجان شرقي را بسيار مطلوب خواند و گفت: در مجتمع فولاد بناب هر سه ماه يک طرح توسعه اجرا خواهد شد و اين موضوع نشانگر ظرفيت و توانمندي بخش خصوصي و همچنين ويژگي‌هاي ممتاز استان براي جذب سرمايه‌گذاري‌هاي مشترک داخلی و خارجی است.
احداث شهرک صنعتي نمونه در مرز ايران و ترکيه
وزير صنايع و معادن همچنین در این مراسم اعلام کرد: با توافق‌هايي که بين ايران و ترکيه صورت گرفته، شهرک صنعتي نمونه با ظرفيت‌هاي بالا و با بالاترين استانداردها در مرز ايران و ترکيه احداث مي‌شود. محرابيان گفت: اين استان با ظرفيت‌هاي بالاي انساني و شرايط جغرافيايي منحصر به فرد و مجاورت با کشورهاي ترکيه، عراق، ‌جمهوري آذربايجان و نخجوان زمينه بسيار مناسبي براي گسترش صنعت دارد. وي با اشاره به اينکه گسترش صنايع آذربايجان جهش صنعتي کشور را به دنبال دارد، افزود: سرمايه‌گذاران کشور بايد با الگو گرفتن از شهرک صنعتي سرمايه‌گذاري خارجي تبريز، طرح‌هاي صنعتي قابل اجرا به صورت مشترک با کشور ترکيه را پيشنهاد کنند.
وزیر صنایع و معادن تصریح کرد: در سه ماه گذشته بيش از چهار طرح بسيار بزرگ صنعتي با مشارکت ترکيه در کشورمان اجرا شده که خود، ظرفيت بالاي همکاري اين دو کشور را نشان مي‌دهد.
وي با بيان اينکه صنعتگران اين استان روي تمام صنعتگران کشور را سفيد کردند، خاطرنشان کرد: آمار رشد صنعتي آذربايجان شرقي شگفت‌آور بوده و نمونه‌اي از سرعت بالاي احداث پروژه‌هاي صنعتي را مي‌توان در طرح فولاد بناب مشاهده کرد که کلنگ احداث آن پنج ماه پيش بدون حضور هيچ سهامدار دولتي و به دست بخش خصوصي زده شده بود و راه‌اندازي آن آغاز احداث يکي از بزرگ‌ترين شهرک‌هاي صنعتي کشور است. محرابيان با اشاره به اينکه طبق گفته رييس‌جمهوري، ماموريت اصلي ما ساختن ايران است، اظهار داشت: يکي از پايه‌هاي اصلي ساختن کشور، گسترش پروژه‌هاي عمراني است که عناصر اصلي آن سيمان و فولاد بوده و ما برخلاف سال‌هاي گذشته امروز در توليد سيمان و فولاد به خودکفايي رسيديم و براي ساختن ايران هيچ محدوديتي از اين ناحيه نداريم. وي با بيان اينکه کشور ما با پيشرفتي غيرقابل تصور اکنون در جايگاه پنجم توليد سيمان جهان قرار گرفته، گفت: در طول پنج سال گذشته ظرفيت توليد فولاد در کشور دو برابر شد.
افزايش 15درصدي توليد فولاد ايران
ريیس هیات‌مدیره شرکت فولادگستر تبریز نیز در این مراسم گفت: با افتتاح مجتمع فولاد صنعت و شهریار در شهرستان بناب 15 درصد به تولید فولاد ایران افزوده شد.
محمدرضا زنوزی ادامه داد: این طرح‌ها که امروز به دست ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت، شامل ذوب و ریخته‌گری پیوسته به ظرفیت 500 هزار تن، دو خط نورد به ظرفیت 1 میلیون تن بود که برای 1500 نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال نمود. وی گفت: فازهای در دست اجرای بعدی شامل سه کارخانه ذوب به ظرفیت دو میلیون تن، یک کارخانه احیای مستقیم به ظرفیت 5/1 میلیون تن و سه کارخانه نورد به ظرفیت 5/1 میلیون تن است که در مجموع در زمینی به مساحت 150 هکتار و 600 هزار متر سوله سرپوشیده به فاصله هر سه ماه یکبار راه‌اندازی خواهد شد. وی تصریح کرد: در مجموع پس از تکمیل طرح‌های یاد شده ظرفیت نوردی به 5/4 میلیون تن، ذوبی به 5/2 میلیون تن و احیا به 5/1 میلیون تن افزایش خواهد یافت. زنوزی تاکید کرد: همه این کارها از سال 1385 شروع شده است و در ظرف چهار سال هفت هزار شغل در این مجتمع ایجاد شده است.

 

 


مطالب مشابه :


آخرین اخبار از مجتمع فولاد بناب

Bonab-News - آخرین اخبار از مجتمع فولاد بناب -




قیمت میلگرد کارخانجات فولاد آذربایجان در روز یکشنبه 91/10/24

tel - قیمت میلگرد کارخانجات فولاد آذربایجان در روز یکشنبه 91/10/24 - - bonabdamir




استخدام مجتمع فولاد صنعت بناب

مجتمع فولاد صنعت بناب، بزرگترین تولید کننده فولاد در بخش خصوصی در نظر دارد برای تکمیل کادر




طرح توسعه مجتمع فولاد بناب به بهره‌برداري رسید

آهن فروشی آقازاده - طرح توسعه مجتمع فولاد بناب به بهره‌برداري رسید, به وب سایت شرکت




افتتاح دو پروژه ذوب آهن و نورد در استان

مجتمع فولاد بناب با راه‌اندازي خط نورد، قادر است سالانه 550 هزار تن شمش 12 متري توليد كند.




نخستین کارخانه ذوب فولاد شمال غرب کشور

ظرفیت اسمی مجتمع فولاد صنعت شهریار 500 تولیدي نورد مجتمع فولاد بناب را تامين خواهد




فوتبال بناب در لیگ کشوری

بیناب شهرینین تاریخی bİnabİn tarİxİ - فوتبال بناب در لیگ کشوری, این وبلاگ باهدف معرفی تاریخچه




احمدي‌نژاد در مراسم افتتاح مجتمع فولاد عجب‌شير و بناب

اخبار نیوز - احمدي‌نژاد در مراسم افتتاح مجتمع فولاد عجب‌شير و بناب - أین عمار - کجایند




برچسب :