تحول در حوزه عمرانی تبریز با اراده معاون عمرانی جدید شهردار

در نشست خبری معاون عمرانی شهردار مطرح شد :

در یک برنامه 10 ساله، با اجرای 100 پروژه عظیم چهره شهر تبریز، به کلی دگرگون خواهد شد.

 

میدان بزرگ آذربایجان به یکی از نمادهای ارزنده شهر تبریز تبدیل میشود 

 


تصویر تزئینی است 
معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز از طرح نظارت الکترونیکی شهروندان بر روند پروژه‌های عمرانی خبر داد.

به گزارش تبریزمدرن، محبوب عبدلله‌پور شب گذشته، در نشست خبری مشترک با رئیس و سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز، با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: طرح نظارت الکترونیکی شهروندان بر اجرای پروژه‌های عمرانی، با همکاری سازمان آمار و فناوری اطلاعات شهرداری صورت گرفته و با اجرای آن، شهروندان تبریزی، به عنوان صاحبان اصلی پروژه‌های شهری، می توانند هر لحظه، بر روند اجرای پروژه‌ها نظارت کنند. 

عبدلله‌پور افزود: این طرح با عنوان "ویدیوعمران" در مرحله نخست شامل پروژه‌های کلان بوده و در مراحل بعدی به تمام پروژه‌ها تعمیم خواهد یافت.

اجرای 100 پروژه عظیم و تحول‌آفرین در یک برنامه 10 ساله

وی با اشاره به مراحل آغاز تا پایان پروژه‌های عمران شهری گفت: هر پروژه عمرانی شامل چهار فاز است. فاز صفر شامل مراحل برنامه‌ریزی، فاز اول مربوط به تهیه نقشه‌های اجرایی، فاز دوم شامل مراحل اجرا و نظارت و فاز چهارم نیز موعد بهره‌برداری پروژه است. در این میان، فاز صفر بر عهده شورای اسلامی شهر، فاز اول و دوم بر عهده معاونت فنی و عمرانی و فاز سوم بر عهده شهروندان است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز با بیان این که بودجه شهرداری و زیرساخت‌های شهر تبریز، طوری نیست که بتوان مانند کشورهای توسعه‌یافته، یک پروژه کلان عمرانی را در مدت یک سال به اتمام رساند، اظهار داشت: بنا به درآمدهای تدریجی شهرداری، استراتژی شهرداری در اجرای پروژه‌های عمرانی به صورت پازلی تعریف می‌شود.

عبدلله‌پور یادآور شد: با آغاز کار مدیریت جدید شهری، طراحی و اجرای یک سری پروژه‌های کلان برای تحول اساسی شهر تبریز مورد تاکید شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز واقع شد. این نگرش، به منظور عبور ساختار شهر از روزمرگی رایج ضروری به نظر می‌رسید.

وی اضافه کرد: بر اساس آن‌چه در کمیسیون عمران و صحن علنی شورای اسلامی شهر، گزارش داده شده است، در یک برنامه 10 ساله، با اجرای 100 پروژه عظیم چهره شهر تبریز، به کلی دگرگون خواهد شد.



شهرداری در تشخیص ضرورت اجرای پروژه‌ها، تنها عمل نمی‌کند

عبدلله‌پور با اشاره به اجرای همزمان تقاطع‌های مختلف غیرهمسطح خاطرنشان کرد: تقاطع‌های غیرهمسطح، قبل از اجرا، در شورای ترافیک استان بررسی می‌شود؛ بنابراین شهرداری در تشخیص ضرورت اجرای پروژه‌ها به تنهایی عمل نمی‌کند. همچنین تمامی تقاطع‌های همسطح یا غیرهمسطح، طی بررسی‌های سه نهاد استانداری، شهرداری و اداره‌کل مسکن و شهرسازی، در قالب طرح تفضیلی مطرح و برنامه‌ریزی می‌شوند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز گفت: به شخصه مسئولیتی که قبول کرده‌ام، نه برای انجام کارهای روزمره از قبیل آسفالت‌ریزی و جدول‌گذاری و پیاده‌روسازی، بلکه برای تاثیرگذاری چشمگیر در سیمای عمرانی شهر است؛ در غیر این صورت، اگر نتوانم تحولی ایجاد کنم، یقیناً باید مسئولیت خود را به فردی توانمند واگذار کنم.

باند کندروی دروازه تهران آماده بهره‌برداری است اما...

وی با بیان این که شهرداری به تنهایی نمی‌تواند تحقق توسعه و پیشرفت شهر را رقم زند، اظهار داشت: با ارتقای شورای اسلامی شهر، سطح کیفی و کمی فعالیت‌های شهرداری نیز به مراتب افزایش داشته است؛ این در صورتی است که متاسفانه نبود کیفیت لازم در برنامه‌های برخی دستگاه‌های مرتبط با حوزه اجرایی شهرداری، در شتاب برنامه‌های عمران شهری تاثیر سوء داشته‌است.

عبدلله‌پور ادامه داد: علی‌رغم این که قانون برنامه سوم و چهارم توسعه اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بر واگذاری قسمتی از مسئولیت‌ها به منظور تحقق مدیریت واحد شهری تاکید دارد، اما متاسفانه برخی دستگاه‌ها هنوز در برابر این تاکید، مقاومت می کنند.

وی تصریح کرد: یک سال است که ظلع شمالی باند کندروی دروازه تهران آماده شده است؛ ولی به علت عدم جابجایی تاسیسات توسط شرکت توزیع برق ، نمی‌توانیم این مسیر را در اختیار شهروندان قرار دهیم.

پروژه‌های عمرانی در راستای توجه به مناطق کم‌برخوردار است

معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز تاخیر در اجرای پروژه‌ها را موجب آزار و اذیت شهروندان دانست و افزود: پروژه‌های شهری مستقما با زندگی و روان مردم سر و کار دارند و از این حیث شرایط بسیار متفاوتی با پروژه‌های سایر دستگاه های اجرایی دارند.

عبدلله‌پور در پاسخ به سوالی در خصوص این‌که در برنامه‌ریزی‌های عمرانی چقدر به مناطق کم‌برخوردار توجه می‌شود گفت: در اجرای برنامه‌های سال 93 و برنامه‌ریزی سال 94 ، بر توسعه متوازن شهر تبریز تاکید شده است.

وی تصریح کرد: سال‌ها بود که میدان راه‌آهن، علی‌رغم مواجه بودن با مشکلات آزاردهنده تردد، دست‌نخورده باقی مانده بود. با این حال، این نیاز اساسی مورد توجه قرار گرفت و طراحی تقاطع‌غیرهمسطح در این مسیر آغاز شد.

عبدلله‌پور با اشاره به پیچیدگی‌های پروژه تقاطع غیرهمسطح راه‌آهن گفت: با وجود این‌که 10 متر پایین‌تر از سطح اجرای این پروژه ماسه‌بادی است اما عوامل فنی و اجرایی پروژه، با اقدام جسارت‌آمیز خود، پروژه را آغاز کرد. همزمان، تثبیت عمق 10 متری سطح پروژه نیز به منظور پیشگیری از پیامدهای ناشی از زلزله و عدم نشست پل در شرایط بحران، در دستور کار قرار گرفت. امیدواریم تا پایان سال بتوانیم شاهد بهره‌برداری از این پروژه ارزشمند باشیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز همچنین پارک بزرگ تبریز، ایستگاه قطار شهری در میدان قراملک، کمربندی میانه و میدان بزرگ آذربایجان را از دیگر تدارک عمرانی شهرداری تبریز در مناطق کم‌برخوردار بر شمرد.

میدان آذربایجان را به یکی از نمادهای ارزنده شهر تبریز تبدیل می‌کنیم

وی توسعه میدان آذربایجان را از مهم‌ترین پروژه‌های تحول محور شهر تبریز خواند و گفت: طبق مطالعات و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، قول می‌دهیم این میدان بزرگ را به یکی از نمادهای ارزنده شهر تبریز تبدیل کنیم.

عبدلله‌پور تصریح کرد: طرح جدید میدان آذربایجان با محوریت دسترسی به چهار مسیر بلوار شهید بابایی، اتوبان پاسداران، بلوار آذربایجان و بلوار ستارخان از طریق خطوط رفت و برگشت اکنون در پایگاه خبری شهریارنیوز قابل دسترسی است. در این طرح سه رمپ «پاسداران–آذربایجان»، «بابایی-آذربایجان» و «آذربایجان-بابایی» در قالب مسیرهای طبقاتی و همچنین آکس مسیر عبور تراموا، عابرپیاده و دوچرخه در محدوده مرکزی میدان، پیش بینی شده است.

به استاندارهای فضای سبز نزدیک می‌شویم

وی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص این که برنامه‌های عمرانی شهرداری در حوزه فضای سبز چیست؟ گفت: پیش از مقطع کنونی شهر تبریز دارای 2300 هکتار فضای سبز بوده است. امسال با توسعه فضای سبز انبوه در پارک عباس میرزا و فاز دوم ائل‌گلی به وسعت 850 هکتار و همچنین جنگلکاری در دامنه عون‌ابن‌علی به وسعت 43 هکتار، فضای سبز تبریز افزایش چشمگیر داشته و به استاندارهای فضای سبز نزدیک خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز با اشاره به تدوین طرح جامعه آب خام تبریز ادامه داد: با اجرای این طرح، تجمیع و بهره‌گیری از تمام قابلیت‌های آبی تبریز اعم از آب‌های زیرزمینی و آب باران میسر شده و به این ترتیب، از هر گونه موازی‌کاری و اتلاف در مناطق مختلف شهری پیشگیری خواهد شد.

 


به زودی  خبر جذب سرمایه گذاری بزرگ را در وبلاگ خواهید دید 

این بار نیز توسط یکی از سرمایه گذاران بزرگ و وفادار تبریزی 

منتظر باشید

 


مطالب مشابه :


اردکانی بالآخره رفت؛خلیل رضائیان معاون عمرانی استانداری فارس شد

«خلیل رضائیان» معاون عمرانی استانداری فارس فنی و عمرانی به معاونت




پایانه مسافربری مرکزی در آستانه تکمیل و پایانه شرق در شرف اجرا

مستقیم معاونت فنی و عمرانی، ادامه محترم امور عمرانی استانداری فارس; اهراب نیوز




نورپردازی 30 نقطه شهر+تغئیر معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز

تغئیر در معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز و تحولات سایت استانداری; خبر گزاری فارس;




اخبار انتصابات استان

صباغ سرپرست معاونت عمرانی استانداری خوزستان عنوان معاونت فنی و توسعه فارس نیوز




افتتاح ساختمان جدید بخشداری بیکاه

مدیر کل دفتر فنی معاونت عمرانی معاونت عمرانی استانداری خلیج فارس.




تغییرات گسترده در استانداری کهگیلویه و بویراحمد

وی پیش از این به عنوان رییس گروه اقتصادی دفتر برنامه ریزی استانداری معاونت فنی و عمرانی




احداث نخستین پارک آکواریومی و مرکز تحقیقاتی ماهیان زینتی کشور در تبریز

زینتی در آبهای خلیج فارس شناسایی شده و پیش معاونت فنی و عمرانی استانداری;




مقایسه پلهای در دست احداث تبریز با پلهای تهران و اصفهان و مشهد و شیراز

نمودار که معاونت محترم فنی و عمرانی معاونت فنی و عمرانی استانداری; سازمان




تحول در حوزه عمرانی تبریز با اراده معاون عمرانی جدید شهردار

و دوم بر عهده معاونت فنی و عمرانی و فاز های سه نهاد استانداری، شهرداری و فارس; اهراب




برچسب :