نیسان تینا

341_NissanTeana1.jpg

341_NissanTeana2.jpg

341_NissanTeana3.jpg

341_NissanTeana4.jpg

341_NissanTeana5.jpg

341_NissanTeana6.jpg

341_NissanTeana7.jpg

341_NissanTeana8.jpg

341_NissanTeana9.jpg

341_NissanTeana10.jpg

341_NissanTeana11.jpg

341_NissanTeana12.jpg

341_NissanTeana13.jpg

341_NissanTeana14.jpg

341_NissanTeana15.jpg

341_NissanTeana16.jpg

341_NissanTeana17.jpg

341_NissanTeana18.jpg

341_NissanTeana19.jpg

341_NissanTeana20.jpg

341_NissanTeana21.jpg

341_NissanTeana22.jpg

341_NissanTeana23.jpg

341_NissanTeana24.jpg

341_NissanTeana25.jpg

341_NissanTeana26.jpg

341_NissanTeana27.jpg

341_NissanTeana28.jpg

341_NissanTeana29.jpg

341_NissanTeana30.jpg

341_NissanTeana31.jpg

341_NissanTeana32.jpg

341_NissanTeana33.jpg
supporter آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول


تست دو روزه جاده ای "تیانا" به همت پارس خودرو در مسیر تهران – ابیانه برگزار گردید.ساعت 8:30 پنجشنبه اول دی ماه به شرکت پارس خودرو واقع در کیلومتر 9 جاده مخصوص کرج رسیدیم. پس از جلسه ی یک ساعته آموزشی نیسان تینا به سمت پارک خودروها حرکت کردیم.تعداد 8 دستگاه نیسان تینا آماده بوند، تا هرآنچه که از ویژگی های این خودرو در جلسه ی آموزشی گفته شده بود، در عمل مورد آزمایش خبرنگاران حوزه خودرو قرار گیرد.
خبرنگاران به گروه های 4 نفره تقسیم شدند. ساعت 10:30 به سمت ابیانه حرکت کردیم. پس از عبور از عوارضی، تمامی شرایط برای انجام یک تست شتاب محیا بود. پدال گاز را فشار دادیم و با شتاب صفر تا صد 9.6 ثانیه ای خیلی سریع سرعت خودرو به 200 کیلومتر بر ساعت رسید.البته در قسمت هایی از مسیر توانستیم سرعت را به 210 کیلومتر بر ساعت برسانیم اما تلاش برای سرعت بیشتر بی فایده بود! در ساعت 17 به ابیانه رسیدیم و پس از استراحت در هتل جمعه صبح به سمت تهران حرکت کردیم. در پایان توجه شما را به چکیده ای از تجربه ی رانندگی با نیسان تینا جلب می نماییم.

اگر بین 60 تا 70 میلیون تومان بودجه برای خودرو اختصاص داده و نیت شما خرید خودروی صفر کیلومتر خانوادگی باشد، تا کنون خودروهایی چون آزرا 2011، تویوتا آریون و سوناتا 2011 را در پیش رو داشتید ولی از این پس، انتخاب کمی مشکل تر شده است زیرا پس از حضور موفق و البته پر حرف و حدیث ماکسیما که هر چند از نظر موتور و کیفیت داخلی هنوز حرف‏هایی برای گفتن دارد ولی سیستم تعلیق آن همیشه دردسر ساز بوده و هست، این بار nissan تصمیم گرفته با مدل تینا در بازار ایران مطرح گردد. nissan teana که در کلاس خودروهای متوسط لوکس در ایران جایگزین ماکسیما گردیده، برای اولین بار سال 2003 در نمایشگاه داخلی ژاپن معرفی گردید و پس از یک ماه به بازار آسیا راه یافت. نسل نخست آن با کد j31 روی شاسی ff-l ساخته و طی سال‏های 2003 تا 2008 با نام اصلی cefiro و با اسامی گوناگون در بازار‏های جهانی ارائه گردید تا سال 2009 که نسل کنونی یعنی j32 روی شاسی d نیسان (کوچکتر از پلت فرم قبلی) تولید شد. این شاسی برای خودروهای دیفرانسیل جلو مورد بازنگری قرار گرفته و به طور مشترک روی خودروهایی چون آلتیما، مورانو، ماکسیما و رنو لتیتیود استفاده می‏گردد. teana در بازارهای استرالیا و نیوزلند با نام ماکسیما و در بازار آمریکای شمالی با عنوان آلتیما به فروش می‏رسد. با توجه به خاطرات موجود از نام ماکسیما، برای بازاریابی مجدد این خودرو در ایران نام جدید تینا مناسب می‏کند زیرا باید همه چیز در مورد ماکسیما را به فراموشی سپرد چون این خودرو خاطرات خوبی را برایمان رقم زد.


موتور، قوای محرکه و تعلیق

teana دارای سه گونه متفاوت موتور است که در مدل 200xl با موتور 4 سیلندر 2 لیتری به قدرت 134 اسب‏بخار، در نوع 250xv با موتور 6 سیلندر 5/2 لیتری با توان 182 اسب‏بخار و در گونه 350xv با موتور 6 سیلندر 5/3 لیتری با نیروی 251 اسب‏بخار ارائه می‏گردد. موتور در نظر گرفته شده برای نمونه وارداتی همان نوع تمام آلومینیمی 5/2 لیتری با کد vq25de است، این موتور با حجم دقیق 2495 سی‏سی و سیستم متغیر زمان‏بندی سوپاپ‏ها، 182 اسب‏بخار توان و 232 نیوتن‏متر گشتاور را به ترتیب در 6000 و 4400 دور بر دقیقه تولید کرده و به وسیله یک جعبه دنده cvt با نسبت متغیر 349/2– 349/0 این بازده را به چرخ‏های جلو انتقال می‏دهد تا مصرف سوختی معادل 5/9 لیتر در هر 100 کیلومتر (شرایط ایده‏آل) برای آن به وجود آید. در بازارهای جهانی موتور 5/2 لیتری دیگری با کد qr25de نیز برای تینا در نظر گرفته شده که سفارش آن با سیستم چهار چرخ متحرک، پرداخت 2 هزار دلار اضافه تر را طلب می‏کند.
سیستم تعلیق teana با وزن 1550 کیلوگرم، در جلو از بازوهای مک فرسون به همراه میله تعادل و در عقب از بازوهای چندگانه و متعادل کننده تشکیل شده تا بتواند بالاترین وزن 2040 کیلوگرمی آن را تحمل کرده و در کنار فرمان هیدولیکی حساس به سرعت، شعاع چرخش 7/5 متری را برای خودرویی با طول 4850، عرض 1795 و ارتفاع 1485 (همگی میلی‏متر) به ارمغان آورد. توقف تینا نیز بر دوش مجموعه قدرتمندی با دیسک خنک شونده در هر 4 چرخ است تا در کنار سیستم‏های کنترل لغزش vdc، کنترل کشش tcs، ضد بلوکه ترمز، کمک ترمز، 4 عدد اربگ سرنشینان جلو، اربگ‏های جانبی و ... رانندگی شما را با آسودگی خیال همراه سازد.


آزمون رانندگی

وقتی این خودرو را از دور می‏بینید و با توجه به کلاس آن، به نظر می‏رسد ابعاد آن خیلی بزرگ است ولی به محض نشستن در داخل خودرو و به لطف ابعاد شیشه‏ها، آینه‏ها، ارتفاع صندلی‏ها و موقعیت قرار گیری سرنشینان، متوجه می‏شوید از آنچه در بیرون می‏کند، کوچک تر است. به همه جوانب خودرو تسلط و دید کامل داشته و کلیه ادوات داخلی در نهایت سادگی، ظرافت و آرگونومی در بهترین موقعیت قرار داده شده تا در عین کوچک و جمع و جور بودن، با نظم و ظرافت خاصی چیده شده باشند. فضای درون برای 5 سرنشین بسیار کافی و راحت است و از این بابت کمبودی احساس نمی‏شود به علاوه اینکه تینا برای سرنیشن کنار راننده یک مژده دارد و آن زیر پایی صندلی است که به صورت برقی کنترل شده و زیر پا قرار می‏گیرد تا آسایش کامل را فراهم سازد. کیفیت قطعات به کار رفته به ویژه چوب کاری رودری‏ها، داشبورد و چرم داشبورد محیط داخلی را گرم و دلنشین کرده‏اند ولی چرم صندلی‏ها و مواد به کار رفته در کنسول میانی به ویژه در قسمت عقب، چنان چنگی به دل نمی‏زند تا شاید بتوان کیفیت داخلی آن را پایین تر از ماکسیما ارزیابی کرد! یکی دیگر از نکات منفی این خودرو، عدم وجود سنسور دنده عقب یا دوربین دید پشت است که این روزها حتی برای خودروهای سایز کوچک نیز نصب می‏گردد و مالک ضمن صرف هزینه گزاف و مواجه با تهدید نمایندگی مبنی بر ابطال گارانتی، مجبور به نصب دوربین دید عقب و نصب lcd جایگزین گردیده بود. شرکت وارد کننده حق انتخابی برای مشتریان نگذاشته و تا جایی که اطلاع داریم این مورد فقط به رنگ بدنه سفید، مشکی، نقره ای، نوک مدادی، سورمه ایی و عنابی و دو رنگ مشکی و کرم برای داخل اتاق ختم می‏شود، موضوعی که برای خرید خودرویی 30 هزار دلاری به بهای 67 میلون تومان، کمی سخت است.
موتور با کلید start/stop همانطور که شایسته این سطح و کلاس است، بدون هیچ لرزش و صدایی روشن می‏شود، فرمان در حرکت‏های در جا خوش دست و نرم بوده و نوید مانورهای نرم و راحت را می‏دهد. شروع حرکت چندان با قدرت و شتاب همراه نیست ولی با وجود 5/8 کیلوگرم وزن در مقابل هر اسب‏بخار، تینا خوشحال به نظر می‏رسد به طوری که در شرایط ایده‏آل در مدت 6/9 ثانیه از مرز 100 کیلومتر در ساعت خواهد گذشت که در عمل برای رسیدن به عددی درست به دلیل عملکرد بسیار هوشمندانه و پیچیده گیربکس cvt، در نهایت توانستیم شتاب 5/11 ثانیه را برای آن ثبت کنیم. teana خودرویی چابک است و باید کیلومترها با آن رانندگی کنید تا از تعامل بی نظیر جعبه دنده و موتور مطلع شوید چون برخلاف چهره‏ای آرام، به عنوان یک سدان میان سایز به خوبی شتاب گرفته و در یک چشم به هم زدن سرعت آن به 180 کیلومتر بر ساعت می‏رسد. در این خودرو پدال گاز مترجمی میان راننده، موتور و جعبه دنده است که اگر به یک زبان مشترک با آن دست یابید، بهترین راندمان را از آن می‏گیرید. به طور مثال اگر پدال را تا انتها بفشارید، دور موتور تا 6500 بالا رفته و همان جا ثابت مانده و سرعت نیز ثابت می‏گردد. مانند خودروهای دنده دستی در این جا هم راننده باید تصمیم بگیرید در هر لحظه به چه قدرت و شتابی نیاز دارد پس برای بهتر راندن، حتما منحنی موتور آن را مطالعه کرده و به خاطر بسپارید. چون اگر فشار غیر متعارفی به موتور و گیربکس وارد نمایید، این جعبه دنده با تمام محاسن، هزینه گزافی را بر شما تحمیل می‏کند. در واقع اگر یک گیربکس دستی یا اتوماتیک عادی 5 سرعته را مانند یک 5 ضلعی در نظر بگیرید که هر دنده در آن معرف یک ضلع باشد، جعبه دنده cvt یک دایره است که در محدوده قید شده، تعداد بیشماری دنده دارد.
شرایطی را تجسم کنید که در سربالایی با دنده 3 حرکت کرده و دورسنج عدد 4000 دور بر دقیقه را نشان می‏دهد، حال اگر نیاز به شتاب گیری داشته باشید، باید از یک دنده معکوس استفاده کنید که شاید دور موتور در محدوده خطرناک قرمز قرار بگیرید یا در غیر این صورت منتظر دور گرفتن آرام خودرو بمانید ولی داستان گیربکس‏های cvt متفاوت است زیرا به دلیل وجود ضرایب متغیر دنده‏ها و تعداد تقریبا بیشمار آنها، بالاخره یکی از این ضرایب، متناسب با شرایط موجود خواهد بود. شرکت نی سان دکمه ایی کنار دسته دنده تیبا تعبیه کرده تا ضرایب دنده‏ها را سنگین تر کند تا هنگام ورود سریع به پیچ‏ها به راحتی دنده متناسب با سرعت و دور موتور درگیر شده و به بهتر کنترل شدن خودرو کمک کند. گویا مهندسان نی سان شبانه روز تلاش می‏کنند تا دید دنیا را نسبت به جعبه دنده‏های نامتعارف cvt تغییر دهند!سیستم تعلیق teana نرم است و ضربات را با هر ابعادی در جذب می‏کند و بر خلاف ماکسیما بسیار تحت کنترل بوده و از آن ضربات و تکان‏های آزار دهنده به خصوص در محور عقب خبری نیست تا جایی که نشستن در صندلی‏های عقب تینا بسیار لذت بخش بوده و ضعفی از این بابت مشاهده نمی‏شود. در فرمان دادن‏های سریع، سیستم تعلیق در کنار فرمان حساس به سرعت که در سرعت‏های بالا واکنش آن کند می‏شود، انجام مانورهای سریع را با مشکل روبرو می‏سازد و به ویژه هنگام تعویض خطوط با سرعت زیاد، کمی محور عقب دچار آشفتگی می‏شود ولی خللی در هندلینگ به وجود نمی‏آورد و آنقدر نیست که چسبندگی خوب تینا را به چالش بکشد. در پیچ‏ها هم اگرچه نرمی سیستم تعلیق در ابتدا راننده را دچار تردید می‏کند ولی چسبندگی آن رضایت بخش است و بدون مشکل پیچ‏ها را پشت سر می‏گذارد. با اینکه صندلی‏های نرم و راحت آن، به خوبی بدن شما را در خود حفظ می‏کنند اما گودی صندلی‏های عقب کافی به نظر نمی‏رسد، پس هنگام پیچیدن حواستان به سرنشینان عقب هم باشد!
در مجموع teana موتور چالاک، فرمان خوش دست، ترمزهای قوی و عایق بندی بسیار خوبی داشته و درون آن شامل فضای سر، پا و صندوق بار بسیار وسیع و راحت است اما کمی در تعویض خطوط با سرعت بیش از 110 کیلومتر بر ساعت گیج نشان می‏دهد. به نظر می‏رسد واردات وسیع این خودرو با آپشن و تریم‏های گوناگون در کنار مناسب، منجر به ضربه فنی شدن بخش بزرگی از رقبای کره‏ای و حتی ژاپنی شود! teana یک خودروی خانوادگی است که می‏توان آن را به عنوان اتومبیلی ایده‏آل برای شهر و سفر انتخاب کرد و از یک تکنولوژی مدرن اما ساده ژاپنی نهایت لذت را برد.

آرایش موتور: 6 سیلندر خورجینی
حجم: 2495 سی‏سی
بالاترین قدرت: 182 اسب‏بخار در 6000 دور
بیشترین گشتاور: 232 نیوتن‏متر در 440 دور
وزن خالص: 1550 کیلوگرم
شتاب صفر تا صد: 6/9 ثانیه
بالاترین سرعت: 260 کیلومتر در ساعت
نوع جعبه دنده: cvt با ضریب متغیر 394/0 تا 394/2
حجم مخزن سوخت: 70 لیتر
حجم صندوق عقب: 506 لیتر
ابعاد رینگ و لاستیک: 17-55/215
میانگین مصرف سوخت: 5/9 لیتر در100 کیلومتر
طول / عرض / ارتفاع (میلی‏متر): 4850 / 1795 / 1485


با تشکر از سایت فروم


مطالب مشابه :


نیسان تینا یا هیوندای آزرا؟(مشخصات فنی + عکس)

خودرو برتر - نیسان تینا یا هیوندای آزرا؟(مشخصات فنی + عکس) - وبلاگ دانش فنی ، اطلاعات مهندسی




نیسان تینا

کویـــــــــــر ماشین - نیسان تینا - آخرین خبر ها و رویداد ها در زمینه ی صنعت خودرو سازی




نیسان تیانا

عکس ماشین - نیسان تیانا - خوش آمدید - عکس ماشین




ماشین ماه تولد

تیـــــــــنا .♡. - ماشین ماه تولد - TINA - .♡. تیـــــــــنا .♡ ♡. [ تینا♡ ] .: Weblog Themes By Pichak:.




نیسان تینا

Need for speed - نیسان تینا - بهترین ماشین های روز جهان




نیسان تی ینا

نیسان تینا. خوش نامی برند نیسان در ایران و از دریچه ی پارس خودرو بر هیچ کس پوشیده نیست.




4 محصول جدید سایپا (تینا - قشقایی - مگان اتوماتیک - مروارید)

4 محصول جدید سایپا (تینا - قشقایی - مگان اتوماتیک - مروارید) بهترین عکس های ماشین در




برچسب :